23. 04. 2024 Vojtech 15°C Zamračené

Tatralandia tobogan battle opening

02.07.2018 Autor: MS, Foto: tatralandia.sk
Termín: 08.07.2018 Mesto:Liptovský Mikuláš Zdroj:stránka organizátora

Tobogan battle opening TTL

A je to tu! Dočkali sme sa.

Slávnostné otvorenie nových MEGA toboganov je pripravené. Celá paráda sa bude konať dňa 8.7.2018 (nedeľa) priamo pred novými toboganmi. V hlavnej úlohe: modro-biely tobogan Delphin s celkovou dĺžkou takmer 140 m a žlto-biely tobogan 4 Family s dĺžkou 182 m. Pripravené je otvorenie nových toboganov, medzinárodné súťaže v rýchlej jazde, penová party, ale hlavne veľa, veľa letnej zábavy

Adrenalín zabezpečia nové tobogany, o krásne momentky sa postarajú Zuzana Plačková – kráľovná slovenského internetu a Monika Jákliová -  Miss Carat Tuning 2018. Športové emócie rozpumpujú Atilla Végha Gábor Boráros – úspešní slovenskí MMA bojovníci. Zaspievať sa dá s Barborou Hazuchovou a jej skvelým songom „Tatralandia – miesto bláznivé“, zatancovať s veselými animátormi. K tomu majstrovský DJ a majster slova, ktorí nadchnú aj najtvrdšie nátury.

Súťažiť v raftoch budú rôzne teamy – slovenský team za Tatralandiu, slovenský a poľský celebritný teamnovinársky team a team Royal Water. Hodnotí sa rýchlosť, štýl, bláznovstvá, sprievodné zvukové kulisy... Celkový dojem hodnotí odborná porota.

Náladu vylepší obrovská narodeninová torta pre každého. Veď Tatralandia oslavuje už 15-te narodeniny a oslávi ich grandiózne – s novými toboganmi.

Súboj Tobogan battle štartuje v nedeľu o 10:00 animačným programom a súťažami s moderátorom Valérom Ferkom. O 13:00 sa na viac ako 17 m vysokú toboganovú vežu postavia súťažné tímy so známymi osobnosťami. Bývalá playmate Zuzana Strausz Plačková odštartuje súťaž, v ktorej si zmerajú sily úspešní slovenskí bojovníci z MMA Attila Végh a Gábor Boráros a  Miss Carat Tuning 2018 Monika Jákliová. Poľsky tím sa predstaví v zastúpení herca Michała Mikołajczak, blogerky Magdy Bereda a herečky Katarzyny Chorzępa.

Summer Party

Po slávnostnom otvorení nových toboganov Delphin a 4Family a po vyhlásení víťaza Tobogan Battle Openning bujará zábava pokračuje na netradičnom mieste, a to v Hurricane Factory do 17:00. Spoločne si zaspievame s Barborou Hazuchovou, roztancujú vás podmanivé rytmy v podaní DJ East Luka a pokocháte sa na jedinečnej leteckej show inštruktorov z Hurricane Factory.

Čakáme vás, 8. 7. 2018 o 17:00 v Hurricane Factory!

Napíšte komentár