25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

Telekom Detský festival

01.07.2018 Autor: Laura , Foto: FB
Termín: 02.09.2018 Mesto:Bratislava Čas:10.00 Zdroj:stránka organizátora

1telefo

Telekom Detský festival - Z rozprávky na ihrisko


Na námestí a v okolí Eurovea si budete môcť s deťmi 2.9.2018 od 10 hod. zahrať futbal, basketbal, hádzanú, florbal, hokej, pridáme prvky gymnastiky a atletiky a deti si budú môcť skúsiť aj svoje schopnosti v lezení na horolezeckú stenu.
Pre mamičky bude pri detskom ihrisku pripravené cvičenie s detičkami a pre oteckov zasa špeciálny challenge v hokejovej shooting zóne. Nebudú chýbať ani zóny zdravia a vzdelávania.
 
Na pódiu sa vám predstaví Máša, ktorá vás bude celým podujatím sprevádzať a hľadať svojho kamoša medveďa, ktorý sa zatúľal a stratil v iných rozprávkach. Podarí sa jej ho násť? A ktovie, možno jej s hľadaním pomôžu Kúzelník Peter Šesták spoločne so Šašom Jarom, alebo hlavné hviezdy dňa - SNÍČEK HUGO a MYŠKY BABY BAND S PESNIČKAMI FÍHA TRALALA. A keď Máši nepomôžu ani tie, tak to bude musieť celé zachrániť NE/POSLUŚNÍK MIRO JAROŠ. NA ZÁVER NÁS ČAKÁ JEDNO VEĽKÉ PREKVAPENIE. Čaká nás tá pravá rozlúčka s prázdninami. A vy musíte byť pri tom. Najviac sa na vás tešia MÁŠA, ZAJO TURBO, MIMONI, ŠMOLKOVIA A SAMOZREJME ŤUKII 

Podujatie je zdarma.

 

Napíšte komentár