26. 04. 2024 Jaroslava 13°C Polooblačno

Vychytávky sdeťmi.com partičky za mesiac jún

Autor: Maria Bodnarova, Foto: Stránky jednotlivých produktov, sdetmi.com

vychytavky logoKedže sdeťmi.com je veselá partička mamičiek, ktoré si užívajú každodenné radosti aj starosti a popritom pre vás tvoria túto stránku, rozhodli sme sa s vami podeliť aj o veci, zážitky, ktoré nás za uplynulý mesiac nadchli, inšpirovali, zaujali alebo sa inak v našich rodinkách osvedčili.

Možno sa inšpirujete aj vy a niečo z toho "ochutnáte" či vyskúšate. 

Tešíme sa na vaše komentáre.


Papierová roletka na kreslenie Whale on the wall

Kreslenie sa mojim malým nezbedníkom nikdy nezunuje. Ešte len ráno vstanú a už pýtajú papier a farbičky a maľujú obrázky. :) A tak im tatko kúpil tento fantastický nástenný držiak s "nekonečnou" rolkou papiera. Je krásnym doplnkom v ich detskej izbičke a môžu si vďaka nemu pokojne maľovať aj "po stene". Každý deň si tak sami vytvoria na stene nový pekný plagátik. Na konci rolku vždy zatočím a keď sa čistý papier minie, odložím si ju celú takú pomaľovanú na pamiatku. :)

PicsArt 02 01 01.13.45


Pohárik "Mamacup"

Tento pohárik je pre mňa absolútne ideálnou voľbou na cestovanie, kedy sa moje deti stávajú tými najhladnejšími a najsmädnejšími stvoreniami na svete. Keď som videla toto videjko, hneď som vedela, že ho musím mať. Na vrchu má totiž špeciálnu textilnú membránu, cez ktorú pohodlne strčia i vyberú rúčku bez toho, aby obsah pohárika vysypali. Fantastická vychytávka do auta, vďaka ktorej ostanú aj deti sýte aj auto čisté. :) 

IMG 8614

 

Formičky do piesku "Stopy zvierat"

Môj Robko miluje zvieratká. Teraz je navyše v období, kedy chce všetko spoznávať, učiť sa nové veci, poznávať prírodu... Keď na meniny dostal od babky tieto špeciálne formičky, bol totálne nadšený. Sú to vlastne pečiatky, ktorými si do piesku odtláča stopy zvierat. Takto sa zároveň hrá i učí, ktorá stopa patrí akému zvieratku. :) Formičky mu perfektne padnú do ručičky a vďaka kvalitnému materiálu odolajú aj väčšiemu tlaku či nemotornému detskému zaobchádzaniu. :)

formicka stopy zvierat 6


Magnetický terč so šípkami

"Mamííí, ja sa bojím strašidla!" Toto počúvam každý večer pred spaním. A tak som sa rozhodla všetkým strašidielkam zasadiť tvrdý úder. Každý večer ich s deťmi spoločne ničíme na tomto príšerkovom magnetickom terči. Namieriť, hodiť šípku a prásk! Je po nich! A môže sa spokojne spinkať. :) Šípky sú bezpečné, bez ostrých hrotov, terč je obojstranný, môže sa použiť aj vonku, zavesiť kdekoľvek a o zábavu tak máme celá rodina na dlhý čas vystarané.

34408924 2128778783805853 3985348425095839744 n


Jednohubky z krekerov

Neohlásená návšteva a prázdna chladnička? U nás doma bežná kombinácia. :) Pre mňa je to vždy obrovská výzva stvoriť niečo z ničoho. :) Krekerové TUC jednohubky si všetci naši kamaráti okamžite zamilovali. Dajú sa pripraviť na 100 spôsobov, na sladko s nutelou alebo na slano s nejakou fajnovou nátierkou. Ja ich mám najradšej s cottage cheesom, posypané bylinkami a reďkovkou, mňam, oblížete sa za ušami.

img 2395 28618836858 o


Kufor Ellehammer

Pomaličky sa s rodinkou obzeráme po letnej dovolenke a ja som s hrôzou zistila, že od našej poslednej nám doma pribudli dve deti a mne chýba batožina! :-O A keď som si tak minule nakupovala v Bille, padol mi do oka kufor Ellehammer. Síce je trocha drahší, ale keďže sem aj tak pravidelne chodievame, nazbierali sme si nálepky za nákupy a ušetrili tak na cene až 70%. :) Kufor je pevný, odolný, priestranný a má krásny moderný dizajn. 

Foto kufre vseobecna


Pikniková deka

Top favorit všetkých rodinných výletov tohto leta. :) V lete si s deťmi každú nedeľu popoludní zbalíme do batoha všakovaké dobroty, vodu, loptu, lietajúci tanier a vyrážame do parku na piknik. Milujem túto našu rodinnú tradíciu. Rozložíme si deku, vyvalíme sa na ňu a užívame si prírodu. Spodná strana deky je nepremokavá, nenalepí sa na ňu teda žiadna tráva a hlina a ja sa nemusím trápiť únavným čistením. Využívame ju aj pri vode, na záhrade, ako podložku na ihrisku, proste úplne kdekoľvek. Naviac je šmrncová, praktická, má moderný námornícky vzhľad a ľahko si ju poskladám ako tašku. 

image 3068


Umývací gél a krém pre deti Saforelle Bébé s ruksačikom

Kamkoľvek ideme, každý člen našej rodiny musí mať vždy poruke svoj vlastný batôžtek. Od najväčšieho po najmenšieho. Pre maminu žiaden problém. :) Na víkendový výlet k dedkovi som deťom nabalila vlastný tučniačikový ruksačik s hračkami, jabĺčkom a ich vlastným balíčkom kozmetiky. :) Umývací gél a krém Saforelle Bébé sú určené špeciálne pre ne. Večer ním zmyjú celodennú špinu a pot a vďaka výťažku z lopúcha aj upokojí a hydratuje ich pokožku aj intímne partie a podráždený zadoček. 

IMG 8675


Bezkontaktný teplomer Microlife

S deťmi na dovolenku treba mať stále poruke tú správnu výbavu. :) Lekárnička je u nás základ. Teraz pred letom som robila revíziu a nabalila do nej to najnutnejšie. Okrem základných liekov a ošetrujúcich pomôcok v nej vždy musím mať bezkontaktný teplomer Microlife NC 200. Odmeria teplotu rýchlo, presne a bezbolestne a vďaka modrému svetielku jednoducho aj v noci bez toho, aby som musela zažať svetlo alebo budiť deti. 

kamsdetmi

 

smectaGo

Niekedy je brušku ťažko. Naposledy bolelo nášho ocinka. Ako starostlivá žienka som mu nasadila prísnu diétu a zdravotnícku pomôcku smectaGo®. :) Je super praktická, nemusí sa rozpúšťať vo vode, stačí len otvoriť vrecúško a prehltnúť jeho karamelovo - kakaový obsah. Prírodný čistený íl ocina zázračne uzdravil, zmizli bolesti brucha aj hnačka a o pár dní sme už išli na spoločný výlet. :) Pred použitím si pozorne prečítajte návod na použitie.

IMG 8640


Výrobník cukrovej vaty Orava

Marienka mala tento mesiac narodeniny a veľmi si želala veľkú oslavu. Tak sme zavolali kamarátov a zorganizovali záhradnú párty. :) A čo milujú všetky deti? Predsa cukrovú vatu! Špeciálne na túto príležitosť sme teda kúpili tento šikovný prístroj na jej výrobu (Orava CM-550 A). Naozajstná vychytávka! Cukor som prifarbila potravinárskou farbou rôznych odtieňov a tak si každý malý maškrtník vybral farbu presne podľa svojej chuti. :) Stroj sa vďaka odmerke na cukor jednoducho používa a úplne ľahko čistí. A tak som bola zas raz najlepšou mamkou na svete. :) 

cukrova vata

Napíšte komentár