07. 05. 2024 Monika 23°C Prehánky, búrky

Drakoviny

05.06.2018 Autor: MS, Foto: jasna.sk
Termín: 09.06.2018 Mesto:Jasná Zdroj:stránka organizátora

drakoviny

Počas tohto dňa pokrstíme novú dračiu brožúrku Drakopark Chopok. Vydáme sa na dobrodružnú Drakocestu a nájdeme ukryté poklady! Na piatich stanoviskách Drakoparku Chopok vás bude čakať prekvapenie!  Počas dňa si užijete športové aktivity s FUN KIDS ACADEMY, trampolínu na Priehybe, dozviete sa zaujímavé informácie o prírode a jej ochrane. Na terase Rotundy presne na poludnie drak Demián vychŕli prvý oheň tejto letnej sezóny! Vychutnajte si najkrajšie výhľady, ktoré inde nenájdete.

Program

ČASLOKALITAAKTIVITA
9:30 Biela Púť,pri nástupnej stanici lanovky Stretnutie so sprievodcami, pokrstenie novej brožúrky Drakopark Chopok, rozcvička s FUN KIDS ACADEMY a odštartovanie Dračej výpravy po zjazdovke Biela Púť spojenej s hľadaním pokladov.
9:45 - 10:30 Biela Púť, zjazdovka Dobrodružná Drakocesta po zjazdovke Biela Púť k lanovke "Lienka", hľadanie ukrytých pokladov na zjazdovke. Presun lanovkou na Priehybu.
10:00 - 14:00 Priehyba, pred nástupnou stanicou Funitel Športové hry pre malých aj veľkých s FUN KIDS ACADEMY, maľovanie na tvár grátis, bungee trampolína grátis, edukačné stanovisko LESY SR zamerané na ochranu a poznávania prírody. Krst Drakopark brožúry. Zbieranie pečiatok do Dračej karty za splnené zábavno-športové úlohy.
12:00 Chopok, terasa reštaurácie Rotunda Premiéra Draka Demiána v tejto sezóne! Chŕlenie ohňa a dymu pod Chopkom.
10:00 - 16:00 Biela Púť, Krupová, Infocentrum Vyzdvihnutie darčeka za všetky nazbierané nálepky/pečiatky na dračej karte. 
10:00 - 14:00 Stanoviská Drakoparku Chopok Draci, zábavné úlohy a animácie na stanoviskách Drakoparku Chopok č. 2, 6, 8, 9, 10. 

V čase od 10.00 do 14.00 na Priehybe, bude pre deti pripravených päť súťažno zábavných disciplín. Za každú splnenú úlohu dostanú pečiatku do Dračej karty. Po nazbieraní piatich pečiatok v Dračej karte si deti môžu vyzdvihnúť odmenu v Infocentre na Bielej Púti a Krupovej.

Napíšte komentár