20. 04. 2024 Marcel 12°C Prehánky

Ski Park Kubínska

Autor: MS, Foto: kubinska.sk
Adresa:SKI PARK Kubínska hoľa, 026 01 Dolný Kubín Telefón:+421 915 595 311 E-mail:info@kubinska.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

SKI PARK Kubínska hoľa – zábava pre celú rodinu! Od free-ride cez  pretekárske trate až po detskú škôlku, lyžiarske stredisko Kubínska hoľa ponúka skvelé podmienky pre všetkých.

Veľkou výhodou Kubínskej hole je južná strana zjazdových svahov a samotné umiestnenie Oravskej Magury, ktorá poskytuje nádherný výhľad na celú Oravu, Nízke aj Západné Tatry, protiľahlé Chočské vrchy, Malú a Veľkú Fatru.  Denne upravované zjazdovky v celkovej dĺžke 14 km  robia naše stredisko ideálnym miestom pre nezabudnuteľný zážitok z lyžovačky či už pre jednotlivcov alebo pre rodiny s deťmi.

Popis strediska

SKI PARK Kubínska hoľa sa nachádza v prekrásnej prírode pohoria Oravská Magura a je jedným z najnavštevovanejších stredísk zimných športov na Slovensku. V nadmors­­­kej výške 720 až 1 390 m. n. m. s južnou expozíciou môžu nadšenci zimných športov nájsť moderné lyžiarske stredisko so širokým spektrom lyžiarskych tratí a prepravné zariadenia s kapacitou 9000 pasažierov za hodinu. Celkové prevýšenie 676 metrov.  Môžete sa pohodlne vyviesť lanovkou do výšky 1396 metrov nad morom a tam si vychutnajte pohľad na krásnu scenériu Západných Tatier a Chočských vrchov.

Zjazdovky  v lyžiarskom  stredisku  SKI PARK Kubínska hoľa  sú  homologizované  certifikátom  FIS. V  rámci  kategorizácie  lyžiarskych  stredísk  bola  stredisku pridelená  značka kvality a bolo  klasifikované  ako 5 hviezdičkové lyžiarske stredisko.  Na zaparkovanie je k dispozícii 1500 parkovacích miest BEZ POPLATKU.

Priamo v stredisku sa nachádza nový HOTEL GREEN***, ktorý je ideálnym miestom na prežitie Vašej dovolenky. Ponúka nielen možnosť spoznať kraj plný harmónie prírody a tradícií, ale aj nekonečne veľa možností ako si vychutnať krásy zasneženej prírody. Užite si pobyt v HOTELI GREEN*** v komfortne zariadených  izbách a apartmánoch. Personál Vám bude denne k dispozícii, aby Vám poskytol pozornosť, ktorú si zaslúžite.

V ZIME

K dispozícii je 14km denne upravovaných tratí, ktoré sú v prípade potreby zasnežované technickým snehom technológiou od spoločnosti Johnson Controls .

Milovníkov adrenalínových disciplín určite poteší free-ride zóna a taktiež snowboard park s množstvom skokov a prekážok, ktorý je vybavený vlastným vlekom.

Pre fanúšikov bežeckého lyžovania sú pripravené trate v dĺžke 10 km

Samozrejmosťou sú moderné horské dopravné zariadenia  – 2 štvorsedačkové lanovky s nástupným pásom a 8 lyžiarsky vlekov od spoločnosti POMA. Spolu  predstavuje ich celková prepravná kapacita 9 000 prepravených pasažierov za hodinu.

Pre začiatočníkov je určite zaujímavá lyžiarska škola, ktorej inštruktori sú profesionáli s certifikátmi vo svojej kategórii a ovládajú minimálne jeden cudzí jazyk (anglický, nemecký, ruský alebo poľský).

Lyžiarska škola Ski Activ

  • Lyžiarska a snowboardová škola Ski Activ Vám ponúka pomoc pri pokusoch o prvý oblúk, zdokonalenie sa v technike, či objavenie krásy carvingového jazdenia
  • Pre najmenších máme pripravenú škôlku
  • Zárukou kvality je kolektív skúsených učiteľov lyžovania a snowboardingu s platnými licenciami.

Pre deti

Pre najmenších je pripravený projekt ohradenej detskej škôlky s pohyblivým pásom a Brumíkom, kde sa deti budú môcť hravou formou zoznámiť so zasneženým terénom a absolvovať svoje prvé kroky na lyžiach. Pre deti budú v areáli škôlky pripravené rôzne atrakcie a súťaže.

V LETE

33960585 2088652621420743 6716036091557707776 n

Mapa: N 49° 15′ 9″ E 19° 15′ 59″

Mapa sa nahráva...

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Štefan 06.01.2023, 21:50

    Príjemné stredisko no prekvapili ma naozaj vysoké ceny.

  • Katarína 07.01.2022, 12:25

    Na Kubínsku Hoľu mám krásne spomienky ešte z detstva. Nebola som tam niekoľko desiatok rokov a určite sa tam veľa zmenilo, ale zísť na lyžiach zhora až nadol za nádherného výhľadu na Oravu je úžasné a nezabudnuteľné.

  • dada 20.12.2018, 10:49

    Boli sme v septembri. Počasie vyšlo ako v lete ale výhoda bola, že bolo menej ľudí. Nikde sme nečakali. Chceli sme vyskúšať lanovky. Vyviezli sme sa jednou lanovkou a pred tou druhou sme si vyskúšali kolobežky, oboznámili nás s nimi. Potom nám ich zavesili na lanovku a vyviezli sme sa celkom hore. Dole sme sa spustili manžel s dcérou (9rokov) na kolenách a ja za nimi sama. Super zážitok! Vydrgotalo nás ale sranda! Zišli sme po začiatok tej druhej lanovky, trochu cez les. Tam sme chvíľu pobudli. Je tam jazierko na lovenie rýb, trampolína. Krásny výhľad, dole sme išli tiež lanovkou ale celé sa to dá prejsť aj pešo. A celkom hore je ešte aj Puchmajerovej jazierko. To sme nestihli tak máme cieľ nabudúce

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár