29. 03. 2024 Miroslav 23°C Skoro jasno

Mimulo.sk

Autor: MS, Foto: mimulo.sk
Adresa: Slovensko Telefón:+420 41228 9909 E-mail:info@mimulo.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Ste nastávajúca mamička alebo už máte malé deti a sú to pekní nezbedníci? Tak to potom určite snívate o milom e-shope, kde si zaobstaráte kvalitnú výbavičku rýchlo a za dobrú cenu. Ale chcelo by to "shopík“, kde by bolo možné zohnať od všetkého niečo. Aby sme nemuseli s deťmi či tehotné behať po rôznych obchodoch a nakupovať kvantá vecí z niekoľkých rôznych internetových stránok. Aj to zaberie veľa času, a toho žiadna mamička príliš nemá.

Nájsť vyvážený obchod s kvalitným tovarom, kde nájdeme všetko pre bábätká a niečo aj pre rodičov, je skutočný oriešok. Ale aj také sa nájdu. Napríklad e-shop Mimulo.sk ponúka nevyhnutnosti pre mamičky od dojčenského oblečenia a potrieb až po nábytok pre batoľatá, do detských izbičiek a mnoho ďalšieho. Čo všetko vlastne?

Hračky, potreby pre mamičky i bábätká, kompletné výbavičky

Na Mimulo.sk nájdete kvalitné, mäkučké oblečenie pre bábätká do pôrodnice, ale zároveň si tam môžete zaobstarať sezónnu výbavičku pre dojčatá i batoľatá. Ak hľadáte originálny darček pre tehotnú kamarátku či sestru, tak v "Mimulo" obchodíku nájdete tričká s úžasnými vtipnými potlačami alebo roztomilé kolekcie s veselými motívmi. Mamičky tu tiež nájdu komplety aj s čiapočkou, pyžamká a všetky potreby pre bábätko - cumlíky, postieľky, kočíky, potreby na kúpanie, jedálenské stoličky, prebaľovacie potreby, detské pestúnky, autosedačky.

A to by nebol ten správny e-shop pre bábätká, keby tam neboli hračky pre potechu našich najmenších. Vedľa vašej starostlivosti ocení bábätko najviac kolotoč nad postieľku a hraciu deku či kresielko. Hračky tu nájdete predovšetkým látkové, drevené a interaktívne. Ale tiež mnohé dopravné prostriedky - chodúľky, odrážadlá, elektrické vozidlá a veľa ďalšieho. Stačí si vybrať a ceny sú priamo lákavé. Deti budú gúľať očami a rodičia žasnúť.

Niečo „len“ pre mamičky

Ale tento internetový obchod venovaný tým najmenším má tiež niečo pre mamičky. Môžete tu zohnať všetky potrebné veci pre novopečenú mamičku - dojčiace podprsenky, dojčiace vankúše, tvarovače bradaviek, kozmetiku pre ženy a knihy. Nakúpiť tu môžete od každého niečo, ale predovšetkým tento váš nákup bude skutočne zmysluplný. Budete z neho mať radosť aj úžitok. Takéto nákupy vám musí odpustiť aj každý muž.

Rady, články a pohoda

Avšak internetový obchod Mimulo.sk má tiež svoj blog pre ženy a mamičky, kde nájdete veľa zaujímavých článkov plných informácií, receptov a rád do nového života s deťmi, na svoje si tam prídu samozrejme aj muži. Teda mamičky súčasné i budúce, uvarte si kávičku, dajte nohy hore a v pohode a s pokojom si prezerajte stránky e-shopu a blogu Mimulo.sk. Môžete sa pobaviť, poučiť a dobre nakúpiť. Čo môže byť viac? Sme tu pre vás na www.mimulo.sk.

800x400 fotka 1

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Maria 27.12.2019, 09:40

    Kvalitné a dlhotrvácne oblečenie vysokej kvality

  • Katka 05.01.2019, 22:20

    Keďže som na materskej, často nakupujem práve u nich. Kvalitné a lacné veci.

  • lydia 30.12.2018, 13:44

    Kupovala som skoro celu vybavicku do postielky krasne sety maju odporucam.

  • Angelika 21.12.2018, 22:15

    V tomto obchodíku som našla všetko, čo som potrebovala, ba čo viac aj to, čo som nepotrebovala, ale kúpila som :) Veď hádam to využijem neskôr. Som rada za takéto obchody, ktoré myslia aj čo sa týka ceny na nás mamičky na MD, že ponúkajú súčasne aj kvalitu a majú priateľné poštovné. Páči sa mi aj rýchlosť dodania tovaru.

  • Maria Demčáková 14.12.2018, 08:11

    Máme odtiaľ didaktické hračky a bábiku. Zaujalo ma v tomto eshope množstvo hračiek pre deti. Cena za poštu je nastavená tiež v norme.

  • Nina 11.12.2018, 12:26

    Odtiaľ máme dojčiaci vankúš a už som ho aj dala kamarátke . Veľmi kvalitný. Som spokojná !!!

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár