19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

MDD vo Vrbovom

05.05.2018 Autor: Claudinka, Foto: FB Branislav Jobus a Brano Remias
Termín: 01.06.2018 Mesto:Vrbové Čas:15.00 - 19.00 hod. Zdroj:stránka organizátora

hanicka a murko

Vážení priatelia,MESTO VRBOVÉ Vás srdečne pozýva na oslavu MDD,ktorá sa uskutoční pred DK dňa 1.6.2018 o 15:00 .Tešíme sa na Vás!

Moderuje “šaško”Miroslav Kasprzyk
15:00 PIESNE O KNIHÁCH JOBUSOVÝCH

16:00 O MAŠKRTNOM KLAUNOVI 
- rozprávka o dvoch klaunoch, ktorí sa so svojou maringotkou túlajú po svete a robia deťom radosť. Prndolíny starší a Prndolíny mladší. Prndolíny mladší je však maškrtný a neporiadny a neustále robí neplechu. Keďže nepočúva svojho brata a veľa maškrtí, jedného dňa ho začne bolieť zub. Starší Prndolíny sa tak musí spolu s deťmi vrhnúť do dobrodružstva a neporiadnemu bratovi pomôcť. 
/DIVADLO PRI KOLKÁRNI/

17:00 HANIČKA A MURKO
-Koncert Haničky a Murka je dynamické pesničkovo-divadelné vystúpenie určené pre malé deti v škôlkarskom veku. Spevácku dvojicu Hanička a Murko tvoria farebné, mäkučké a priateľské bábky - dievčatko Hanička a jej kocúrik Murko. Jednotlivé pesničky sú oddelené vtipnými scénkami Haničky a Murka a ich kamarátky Betky. Poznáte ich z detskej televízie RIK a z YouTube a teraz prichádzajú naživo!

18:00 SMIECHTISKO
- Príbeh o mieste, kde končia hračky, ktoré deti vyhodia do smetí. Keďže aj hračky majú srdiečko, trápi ich, že sa zrazu stali nepotrebnými. A tak sa rozhodnú, že nájdu deti, ktorým nebudú ľahostajné. A veľké dobrodružstvo môže začať.
/DIVADLO PRI KOLKÁRNI /

MAĽOVANIE NA TVÁR+DETSKÉ ATRAKCIE samozrejmosťou.
Srdečne Vás pozývame!
/V prípade zlého počasia prechádzame do kinosály/

Napíšte komentár