19. 03. 2024 Jozef 11°C Skoro jasno

1. Detský festival a veľtrh Nitra - 4.ročník

07.03.2018 Autor: Petula , Foto: FB
Termín: 24.06.2018 a ďalšie Mesto:Nitra Zdroj:stránka organizátora

fb post

1. Detský festival a veľtrh - 4. ročník otvorí svoje brány 23.6. - 24.6. všetkým rodičom a deťom, ktoré túžia prežiť deň plný zábavy a radosti.

Aj tento rok bude vonkajšia plocha bude zaplnená nafukovacími atrakciami, kolotočmi ako autodrom, vláčik pre najmenších a jumping. Opäť bude k dispozícii florbalové ihrisko s profesionálmi, pre najmenšie detičky dráha pre odrážadlá STRIDER ADVENTURE zóna a aj dopravné ihrisko bezpecnemesto.sk.

Stretnete rôzne obľúbené postavičky z rozprávok, budete súčasťou obrovskej Kubík arény, kde si môžete zatancovať na Kubík song, kresliť aj súťažiť. Zlatíčko BAR pre deti ponúkne detskú stravu, kašičky a nápoje. Náš partner HYZA ponúkne hladným návštevníkom slovenské, čerstvo ugrilované kuriatka.

Pavilón "A" bude venovaný najmenším detičkám do 5 rokov a spoločenským hrám s celého sveta IHRYSKO, kde sa zabaví a zahrá celá rodina. Pre najmenších je pripravená hracia zóna Motessori, preteky lezúňov pre najmenších do 1 roka a taktiež sa naučíte ako správne nosiť deti v šatkách. A aby deti viac čítali, môžu deti priniesť svoju knižku, ktorú prečítali a vymeniť za inú v zóne KNIŽKOVANIE. Súčasťou budú samozrejme rôzni výrobcovia hračiek, obuvi, knižiek a iných doplnkov pre deti. O workshopy sa postarajú animátori z rozumiemedeťom.sk. Budete kresliť, vymýšlať, maľovať J. Vyškrabovať obrázky z pieskom si môžete skúsiť u Radost v písku.

V pavilóne "B" máme pre Vás pripravenú najväčšiu Mattel family zónu na Slovensku a v Čechách. Na ploche viac ako 2 000 m2 bude hracia zóna MEGA BLOKS, BARBIE, HOT WHEELS, ENCHANTIMALS, FISHER-PRICE, MAŠINKA TOMÁŠ, streetball s Monster High, vlasové a návrhárske štúdio Barbie, Hot Wheels Star Wars i relaxačná zóna pre nejmenších.

Pavilón "C" bude X-BOX zóna s 20 konzolami a 3 hracími "obývačkami" na konci pavilónu nájdu malí bojovníci aj NERF zónu s prestreľbou i so strieľaním na terč.

Tento rok sme na každý deň zavolali tých najobľúbenejších. V sobotu zaspieva Spievanka a Zahrajko zo Spievankova a v nedeľu Miro Jaroš, na ktorého sa už teší veľa detí. Okrem toho  prídu aj PACI PAC, Notový Danny, Čumpelovci, kamaráti z MINIMAXU, Akadémia tanca, detský balet Pinocchio, folklórny súbor Kolovrat, Detský folklórny súbor Vretienko, SZUŠ ART PEGAS, ArrowRoses zo SZUŠ Ars Studio Nitra.
Všetky atrakcie v rámci areálu sú už po zaplatení vstupného bezplatne k dispozícii po celý deň.
Výstavisko Agrokomplex bude patriť najmä deťom od 10:00 do 20:00 hod.  

Vstupné

Cena vstupného na celý deň je stanovená na 8 EUR, pričom vystúpenie obľúbených umelcov a všetky atrakcie v rámci festivalu sú zadarmo.
Výhodnejšie rodinné vstupenky si môžete kúpiť v sieti Ticketportal.
Deti z detských domovov budú mať vstup zadarmo. Lístky budú zlosovateľné o zaujímavé ceny od partnerov podujatia.
V cene vstupenky je bohatý program a všetky atrakcie zdarma! Prvých 5000 detí dostane k vstupenkám zľavový kupón alza.sk, panáčika Playmobil, vodu Zlatíčko, džúsik Capri Sonne a Kubík čokosušienku s ovocím

 

35303787 1470511179720651 808659234219622400 o
Kde: Výstavisko AGROKOMPLEX,  Nitra
Kedy: Od 23 júna,10:00 hod do 24 júna,20:00 hod (sobota-nedeľa)

 

Kúpiť lístok

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Paulína bencova 19.06.2018, 18:47

    Dobrý deň, aj mna by zaujímalo ako to je s tým keby sme chceli opustiť areál, máme jeden a pol ročnú dcérku ktorá poobede spáva. Dá sa prísť doobeda a potom zasa navečer?? Ďakujem

  • Anna Vargová 17.06.2018, 16:02

    Dobrý deň, je formulovaná otázka ohľadom zón správne? Správna odpoveď by mala byť, všetky tri, čo sa ale zaškrtnúť nedá.

  • helena drgonova 25.05.2018, 14:12

    Dobrý deň,
    Mala by som záujem o 1 dňový vstupenku na festival ale zaujíma ma či počas dňa môžem odísť z areálu a potom sa vrátiť späť,kvôli obednajsiemu spánku deti.dakujem za odpoveď
    Pekný deň
    Drgoniva

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár