26. 04. 2024 Jaroslava 16°C Skoro jasno

Workshop pre mamy a dcéry

08.08.2017 Autor: Petula , Foto: FB životológia
Termín: 11.08.2017 Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora

mamy a dcery

Kde: Satori Stage, Mickiewiczova 9, Bratislava - Staré mesto
Kedy: piatok, 11.8.2017 od 14.00 do 16.30 hod.

V najväčších horúčavách je najlepší tip stráviť piatkové popoludnie v príjemnom chládku, ideálne v priestore, kde si môžeš dať zdravé nápoje, jedlo, posedieť len tak, stretnúť tam zaujímavých ľudí a dozvedieť sa/prípadne naučiť niečo pre seba. Nebyť sama, ale s najlepšou kamoškou - tvojou dcérou. 

Môžu byť mamy s dcérami najlepšie kamošky? MÔŽU. 


Ukážeme Vám, ako sa to dá. Akým spôsobom prekonať vzájomné "trenice" a nastaviť radosť zo spoločného vzťahu. V dnešnom svete plnom povrchných vzťahov, je o to potrebnejšie, aby mamy a ich dcéry upevňovali svoje väzby, ctili a uznávali sa navzájom. Pretože obe strany majú čo naučiť tú druhú. Mama má v sebe tú bezpodmienečnú lásku a múdrosť prežitú skúsenosťou a dcéra tú sviežosť, radosť, nové nepoznané obzory a možnosti, zvedavosť a "hlad po tom, čo život ponúka". Obe majú v sebe tú nekonečnú silu lásky, ktorou sa dá dosiahnuť všetko! Je čas, znovu tie pretrhnuté nitky pospájať, aby sme mali radostný a naplnený život. SPOLU. A tým vytvárali šťastné, pevné a silné rodiny. 

Tento workshop je určený: matkám, ktoré si nevedia rady, ako si vybudovať vzťah so svojou dcérou, 
ALE ZÁROVEŇ AJ: 
- matkám, ktoré majú krásny kamarátsky vzťah s ňou, 
- dcéram, ktoré nechápu svoju mamu, 
ALE ZÁROVEŇ AJ: 
- dcéram, ktoré vedia, že majú vo svojej mame najlepšiu kamošku 
Mamám a dcéram zároveň, aby osviežili svoj vzťah napríklad po rozvode rodičov, ale aj v úplnej rodine, kde to len navonok vyzerá byť OK. Aj tým mamám a dcéram, ktoré majú spolu krásny vzťah. Vedzte, že určite naprázdno neodídete. Strávite spolu skvelý čas, zazdieľate svoje životy a spoznáte nové priateľky na ďalšie príjemné popoludnia. Ak vám to okolnosti nedovolia inak, pokojne prídite aj samé.

Prečo? 
Pretože spoločne si nastavíme svoju vlastnú víziu o rodinnom živote, pozrieme sa na to, čo nefunguje a prečo a čo funguje a ako. Workshop je v symbolickej cene, lebo je úvodom - ochutnávkou do zážitkového intenzívneho dvojdňového kurzu pre mamy a dcéry, ktorý sa uskutoční 16. a 17.9.2017 - tak si môžete prísť pozrieť a vyskúšať, či vám to bude stáť za to, na ten kurz v septembri prísť. 

Ak PRÍDEŠ, NAUČÍŠ SA :
- napísať Dohodu o rodinnej vizii, 
- spôsoby ako upevniť väzby medzi jednotlivými členmi rodiny
- naučíš sa dávať konštruktívnu spätnú väzbu
- ako tráviť kvalitne spoločný čas
- spoznáš jeden aspekt samej seba, prečo konáš tak ako konáš
- a uvidíme, čo všetko ešte stihneme za tie 2 a 1/2 hodky

AKO TO BUDE PREBIEHAŤ:
- rozhovormi,
- aktívnym počúvaním,
- zážitkovými cvičeniami,
- inscenačnými metódami,
- tajnými ženskými "postupmi",
- meditáciou a mnoho ďalšieho

Kedysi indiáni mali v horách ukrytú školu, kam chodievali ženy, učiť sa majstrovstvu života. Učili sa, ako rozpoznať a používať svoju ženskú silu a schopnosti, ktoré máme dané. Teraz v piatok, si takú dvojhodinovú "miniškolu" urobíme v SATORI STAGE . 

Vstupné: predpredaj 15 €, na mieste 17 € (platba iba v hotovosti)
V rámci myšlienky ochrany našej planéty pred odpadkami (zero-waste) sme sa rozhodli pre jednoduchý online predpredaj. Lístky budeme posielať aj kontrolovať v elektronickej forme (cez mobil). Vstupenku si nie je potrebné tlačiť!
Ako kúpiť vstupenku - na účet SK56 1100 0000 0029 2091 3645 uhraď príslušnú sumu (15 € / os.) a do poznámky uveď svoje meno a e-mail. Po pripísaní platby ti na zadaný e-mail príde potvrdzujúci email, ktorý si odfotíš do mobilu a s tým sa stačí v deň akcie preukázať pri vstupe.

V prípade nedostatočného záujmu si lektorka vyhradzuje právo podujatie zrušiť, pričom vyzbierané vstupné bude návštevníkom vyplatené späť v plnej výške.

Napíšte komentár