17. 04. 2024 Rudolf 11°C Dážď

Mercado Restaurant & Café

Autor: Maria Bodnarova, Foto: medusagroup.sk
Adresa:Aupark Shopping Center, Einsteinova 18, Bratislava Telefón: +421 917 270 270 E-mail:mercado@mercado.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Mercado je synonymom zdravia a čerstvosti. Ponúka zaujímavú a nekonvenčnú fúziu zdravých jedál, s použitím bio a lokálnych surovín. Na tvorbe jedálneho lístku sa podieľala uznávaná odborníčka na zdravú stravu Silvia Horecká, preto v ňom nájdete skutočne zdravé výživné a hodnotné moderné jedlá. V nápojovom lístku reštaurácie Mercado nájdete domáce limonády, tradičné malinovky z domácich bio sirupov, zdravé smoothies s obsahom “superfoods” ako aj vína z malých alternatívnych slovenských vinárstiev.

Súčasťou reštaurácie je detský svet KIDS, pre deti je k dispozícii aj špeciálny výber detských jedál. Vynikajúcu, v Taliansku praženú, kávu Trieste si môžete vychutnať spolu s domácimi, ale aj raw koláčmi, v časti CAFÉ. Mercado je vhodné na neformálne, business, promočné obedy / večere, ale aj rodinné oslavy a posedenia s priateľmi.

Otváracie hodiny

Pondelok - Nedeľa: 09:00 - 21:00

 

Mapa: N 48° 7′ 59″ E 17° 6′ 25″

Mapa sa nahráva...

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Aja 26.09.2016, 13:28

    Mercado patri medzi nase oblubene restauracie. Chodievame tam s detmi pravidelne, pretoze v jedalnom listku najdeme naozaj zdrave a chutne jedla, vacsinou su naozaj lahke a dobre strabitelne. Odporucame minimalne vyskusat :-)

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár