27. 04. 2024 Jaroslav 20°C Polooblačno

Drevená magnetická stavebnica DREVOLAND-TOSA

Autor: Externý prispievateľ, Foto: drevoland.sk
Adresa:Nábrežie Dr. Aurela Stodolu 1734/23, 031 01 Liptovský Mikuláš Telefón:+421903885416 E-mail:drevoland@drevoland.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Kvalitná drevená hračka pre Vaše dieťa - originálny slovenský ručne robený výrobok.

Stavebnica sa skladá z rôznych magnetických drevených stavebných dielov, z ktorých je možné postaviť domčeky rôznej veľkosti, so sedlovou aj rovnou strechou. Jednotlivé diely sa dajú spojiť a zase rozpojiť, takže stavba sa nerozpadne. Základné typy domčekov sa dajú postupne rozširovať, nakoľko jednotlivé diely sú kompatibilné so všetkým typmi. Všetky jednotlivé druhy stavieb v ponuke je možné spojiť do jednej stavby a vytvoriť si tak vlastnú, väčšiu stavbu podľa svojej fantázie. Je možné dokupovať aj ktorýkoľvek diel samostatne v akomkoľvek množstve a farebnom vyhotovení. V ponuke sú aj jednotlivé diely stavebnice a diely na stavbu železničného mosta alebo oplotenia. Pridávaním stavebných dielov je možné postaviť most, či plot rôznej veľkosti a šírky. Plot môže slúžiť ako doplnok k dreveným domčekom, či samostatne ako ohrada napr. pre zvieratká. Most môže slúžiť ako doplnok k dreveným koľajniciam.

Stavebnica je farebná, obsahuje základné geometrické tvary.  Podporuje kreativitu, logické myslenie i psychomotorický vývoj dieťaťa. Vynikajúca na jemnú motoriku - netreba nič zatláčať, jednotlivé diely stačí ľahko prikladať k sebe.

V ponuke nájdete aj doplnkové modely drevených hračiek. Funkčný drevený model katapultu, skvelá zábavka pre chlapcov i dievčatá! A modely drevených dopravných značiek, môžete si vybrať celú sadu (27 ks), alebo ľubovoľné značky z uvedených 27 druhov.

Výhody magnetickej stavebnice:

  • Novinka na trhu s hračkami!
  • Je chránená patentom a má aj certifikát Európy, čím spĺňa požiadavky na bezpečnosť hračiek podľa európskych noriem.
  • Stavebnica je farebná, podporuje kreativitu a psychomotorický vývoj dieťaťa.
  • Drevená magnetická stavebnica, ktorá sa skladá z rôznych magnetických drevených stavebných dielov.
  • Interaktívna drevená magnetická stavebnica.
  • Originálny slovenský ručne robený výrobok!

Navštívte našu stránku a vyberte si z ponuky rozličných typov stavieb a doplnkov k nim ako sú ploty,či mosty.
S našimi stavebnicami cestujeme aj za vami na rôzne podujatia a akcieSledujte náš FB profil DrevolandTOSA a príďte sa zahrať do nášho stánku.

Tešíme sa na Vás!

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Tatiana 08.01.2023, 09:19

    Krasne vyrobky, perfektny kvalitny material, odporučam

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár