29. 03. 2024 Miroslav 23°C Skoro jasno

Ranč pri Žiline

Autor: MS, Foto: rancpriziline.sk
Adresa:Oškerda 396, 023 32 Snežnica Telefón:+421 41 59 62 420 E-mail:montex@stonline.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Rekreačno-oddychové zariadenie Ranč v Brodne ponúka pre rodiny s deťmi viaceré atrakcie. Deti i dospelí tu môžu zažiť príjemnú prechádzku na koni, vyhliadkovú jazdu na voze, zahrať si tenis, badminton alebo nohejbal. Ranč sa nachádza 5 km od Žiliny v malebnom prostredí Kysuckej Vrchoviny v tesnej blízkosti Kysuckej brány priamo pod lesom s vlastným rybníčkom.

V areáli ranča sa nachádza zverinec, v ktorom nájdete množstvo zvierat. Nečakajte len klasické domáce zvieratá ako kone, poníky, somáriky, kozičky, ovečky, zajačiky, prasiatka, morské prasiatka, kravičky, teliatka, býky, ale vo výbehoch môžete natrafiť aj na vlky, výra skalného, sovu snežnú, krkavca čierneho, papagáje, bažanty, holuby, pávy, sliepky, kačky, ryby a dokonca aj na exotické zvieratá ako levy, tigre a ich mláďatá, opice a lamu.

Po obhliadke zverinca sa môžu deti vyšantiť na trampolíne, rôznych hojdačkách, domčeku na stračej nôžke, točitých manéžach, autíčkach, zahrať sa na pieskovisku. Rodičia sa zatiaľ môžu občerstviť a relaxovať v záhradnej reštaurácii, kde majú svoje deti priamo pod dohľadom, alebo si vlastnoručne vyloviť pstruhy v našom rybníku. 

 

Pre deti sú pripravené preliezačky, skĺzavky, loďkové hojdačky trampolína a prehliadka zverinca. Pokiaľ sa zhorší počasie, tak sa presunú rodičia do reštaurácie a deti do vnútorného detského kútika s rozlohou 300 m2, ktorá je súčasťou tenisovej haly. Rodičia deti vidia z reštaurácie, na ihrisko i do haly. V reštaurácii sa nachádza aj plazmová televízia, ping-pongový stôl, stolový futbal a tanečný parket.

Otváracie hodiny:

celoročne 8:00 – 20:00 h
ZOO počas leta 8:30 – 19:00 h

Vstupné: 

5 eur / osoba

Mapa: N 49° 16′ 25″ E 18° 45′ 48″

Mapa sa nahráva...

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Zuzana 30.11.2013, 22:49

    Prerazene, zvieratka ziju v hroznych podmienkach :-(

  • Marcela 30.11.2013, 01:23

    krasne, zaujimave, detom sa moc pačilo...
    len škoda, že zdvihli ceny...

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár