27. 04. 2024 Jaroslav 20°C Polooblačno

Monsters cafe and bar

, Foto: Monsters cafe
Adresa:Rusovská cesta 50-56, Bratislava-Petržalka Telefón:0907 313 313 E-mail:info@monsterscafe.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Kaviareň a cukráreň pre ľudí

Vytvorili sme miesto pre radosť. My ľudia sme spoločenské bytosti. Radi sa stretnávame, smejeme a užívame si voľný čas. A najmä ten, ktorý trávime cez deň so svojimi deťmi a večer s priateľmi pri pohári dobrého vína. Zmysluplne.

Veľkorysý priestor kaviarne v Bratislave s detským kútikom a exteriérovým ihriskom, letnou terasou a parkovaním pre kočíky je tým najlepším miestom pre relax a stretnutia všakovakého druhu.  Nádherný výhľad na rameno Dunaja dáva Monsters café tretí rozmer.

Multifunkčný priestor pre rodičov a ich deti, pre priateľov, pre dobrú partiu i pre obchodné stretnutie. Skvelý podnik pre množstvo okamihov, na ktoré sa nezabúda. Kaviareň a cukráreň MONSTERS žije po celý deň. Od skvelých pondelkových raňajok s jogou, cez rušné dni plné stretnutí pracovných i nepracovných až po veselé piatky s tvorivými dielňami pre deti. 

Sme “baby & kids friendly”. Nielen preto, že naše koláče i ostatné dobroty sú zo skutočne kvalitných surovín a deťom naozaj chutia, ale najmä preto, že u nás nájdete:

  • detský kútik
  • parkovisko pre kočíky
  • trampolínu
  • pravidelné tvorivé dielne každý piatok
  • trpezlivý a zhovievavý personál

Pripravili sme pre Vaše ratolesti detské menu, či už kričia že sú smädní alebo hladní. V Monsters café ponúkame zdravé či sladké a kombinácie oboch. Vyberte im chutné detské kapučíno, kvalitné ovocné BIO šťavy alebo detské výživy podľa aktuálnej ponuky.

Detské oslavy organizujeme v spolupráci s www.detskaoslava.sk. Organizujeme detské oslavy. Kontaktujte nás a my Vám radi pripravíme detskú oslavu, na ktorú budú deti ešte dlho spomínať.

Otváracie hodiny
Pondelok – piatok 08.00 – 22.00 hod.
Víkend 09.00 – 22.00 hod.

Ako nás nájdete?
MONSTERS Cafe and Bar, Rusovská cesta 50-56 (Petržalka City), Bratislava (oproti Vlasteneckému námestiu)
Inštrukcie pre auto: Bezproblémové parkovanie pred (Petržalka City)
Inštrukcie pre taxi: Vlastenecké námestie – nová budova pri mŕtvom ramene Dunaja
MHD: Z Hodžovho námestia je to autobusom číslo 83 len 7 min, treba vystúpiť na zastávke Hálova. Dostanete sa k nám al linkami číslo 84, 88, 92, 99.

Mapa: N 48° 7′ 25″ E 17° 6′ 31″

Mapa sa nahráva...

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Veronika Dufekova 05.12.2016, 16:40

    Chutna kava aj zakusky.
    Prijemne prostredie, v klude si posediet a kavickovat.
    Hracia cast super, avsak: najma pre mensie deticky je ta hracia vyvysena cast nebezpecna, chcelo by to zastenu alebo nejaku barieru. Sice si tam len 2 schody ale neraz som bola svedkom nepekneho padu.

  • Katkarinka 24.12.2015, 22:53

    Robia vybornu kávu, rychla obsluha.

  • dominička 23.12.2015, 23:29

    Moja najobľúbenejšia bratislavská kaviareň . 5 *****

  • Tomáš 03.12.2015, 09:44

    Krásna a naša obľúbená kaviareň. Kaviareň nielen pre rodičov ale aj pre deti. Palec hore!

  • Petra 02.12.2015, 13:11

    Krasne protredie s vybornymi kolacikmi, kde sa myslelo ah na deti!

  • Lula 27.11.2015, 20:20

    Veľmi fajn reštaurácia, skvelá káva a domáce koláče. V lete úžasná terasa s krásnym výhľadom a výbehom pre deti. Vnútri detský kútik pre všetky vekové kategórie :-) Oceňujem pondelkové hodiny rannej jogy, na ktorú sa už snáď raz dokopem ;-)

  • Nikus 22.11.2015, 15:32

    Chcela som vyskúšať túto kaviereň keďže sa rada inšpirujem novými vecami tak som tam zašla. Bola som nadmieru spokojná a k tejto kaviarni ( od vstupu až po zaplatenie) by som zaradila množstvo superlatívov :) Som rada, že stránke sdetmi.com mi dáva takouto formou inšpirácie kam vyraziť :)

  • Jozefina Demeterova 11.04.2015, 23:45

    Veľmi chválim Vašu kaviarničku. Chodím tam s vnúčikom pravidelne. Keď ideme na prechádzku, vždy chce ísť do Vášho detského kútika. Veľmi radi tam chodíme, cítime sa výborne! Obsluha je super. Radi sa zastavíme aj na kávičku. Je to našu obľúbená kaviarnička. Fakt výrobný nápad s tým detským kútikom.

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár