29. 03. 2024 Miroslav 23°C Skoro jasno

Kinderland - najväčšie detské centrum na Slovensku v Námestove

Autor: Kinderland Námestovo, Foto: kinderlandno.sk
Adresa:ul. Miestneho priemyslu 1085 , 02901 Námestovo Telefón:+421 918 990 441 E-mail:info@kinderlandno.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Kinderland je nová, kompletne zrekonštruovanú budova, ktorá ponúka svojim navštevníkom rôzne druhy zábavy. Okrem atrakcií pre deti a dospelých, ponúkame rôzne druhy reštauračných služieb - obedové menu, catering, kaviareň a cukráreň. Širokú ponuku jedál z jedálneho lístka až po zastrešenie celej organizácie rôznych akcií ako sú detské a rodinné oslavy, prijímania, teambuldingy, rôzne firemné akcie a mnoho iného. 

Kinderland sa delí na 5 zón, ktoré ponúkajú rôzne druhy využitia: 

FUN ZÓNA:

Je základná zóna, ktorá ponúka deťom miesto pre aktívny pohyb a rozvíjanie kreatívneho myslenia spojeného so zábavou. Je vhodná pre všetky vekové kategórie, bez jediného problému si môžete dať súboj so svojimi ratolesťami, kto prvý vylezie na 13 metrov vysokú vežu alebo prelezie cez spletitú sieť rôznych prekážok. Za odmenu môžete ukončiť túto strastiplnú cestu na veľkej šmýkačke, či "zaplávať" si v bazéne s guličkami. 

Súčasťou tejto zóny je aj miesto pre detičky od 0 do 3 rokoch, kde ich čaká menší bazén s guličkami a atrakcie vyvinuté na rozvíjanie detskej motoriky. 

JUMP ZÓNA: 

Nachádzajú sa tu profesionálne trampolíny vhodné aj pre najskúsenejších parkouristov. Jump zóna ponúka šikmé trampolíny pripravené na nácvik rôznych akrobatických kúskov, či dlhú trampolínu ukončenú penovým bazénom. Profesionálne basketbalové trampolíny na nácvik hodu loptu alebo lezecká stena s ninja faktorom.

5D&9D ZÓNA: 

Trúfnite si na kino, ktoré Vás vtiahne do neuveriteľného sveta šialených nepoznaných dimenzií. Vezmite svojich kamarátov, usaďte sa do pohodlných sedačiek, nasaďte si 3D okuliare a zažite skutočnú dávku adrenalínu. Pocit z filmu je umocnený zvukom najvyššej kvality a pridanými efektami, ako je vietor, vodná para alebo napríklad jemné šteklenie na nohách. Tešiť sa môžete aj na doplňujúce efekty dažďa, búrky, sneženia, vetra a prekvapia Vás aj dotyky a vibrácie v sedadlách.

Nebavia Vás klasické kiná? Vyskúšajte modernú technológiu 9D CINEMA, ktorá Vás vtiahne do virtuálnej reality a zapojí všetky Vaše zmysly. Usadíte sa do luxusných 9D zariadení, kde si nasadíte okuliare virtuálnej reality a potom vstúpite do sveta filmov. Na výber je široké množstvo žánrov určených pre najmenších až po strašidelné filmy pre dospelých. Zaručujeme, že si od nás odnesiete nezabudnuteľné zážitky.

GAME ZÓNA:

Pre všetkých milovníkov počítačových hier je tu Game zóna, v ktorej sa nachádza veľké množstvo hracích automatov a simulátorov, rôzne hracie boxy, či silomer. Milovníci športu si môžu zasúťažiť vo futbale, basketbale alebo rugby. Špeciálnou aktrakciou je auto, na ktorom sa dieťa vžije do role vodiča na reálnach cestách a prežije tak skutočnú premávku.

AQUA ZÓNA: 

Príďte si oddýchnuť s rodinou a zažite nespútanú zábavu plnú zážitkov. Pre najmenších sú pripravené nafukovacie hrady s vodným delom a vodnými šmýkačkami, na ktorých zažijú príjemné osvieženie, veľká trampolína, kde zažijú neopísateľný pocit lietania. Kým sa deti hrajú by sa môžete usadiť do pohodlných sedadiel s chutným drinkom, či užiť si luxusnú jacuzzi s výhľadom na nočnú oblohu. 

Aqua zóna ponúka aj veľký priestor strešnej terasy na rôzne tematické party, firemné akcie či teambulding. Zaručíme, aby Vaša súkromná párty nebola nikým a ničím rušená. Zabezpečíme aj profesionálnu obsluhu a catering, ktorá sa postará o Vašich hostí.

Pevne veríme, že Kinderland čo najskôr navštívite a zamilujete si ho rovnako ako my.

Tešíme sa na Vašu návštevu.

Tím Kinderland Námestovo

Mapa: N 49° 24′ 49″ E 19° 29′ 15″

Mapa sa nahráva...

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Klaudia 26.10.2022, 20:17

    Vysoké ceny. Po zaplatení 17€ vstupného ( 2 dospelý + 2 deti dvojročné ) sa v priestore pohyboval syn pani čašníčky, ktorý bol veľmi chorý. Na naše upozornenie, že takéto dieťa nepatrí na miesto kde sa chodia hrať zdravé deti odvetila, že ho nemá kde dať, pretože do škôlky nemôže ( samozrejme, však patril do postele). Pokiaľ mala klientov a pracovala, tak sme to dokázali pochopiť, že je v zložitej situácii a dieťa teda nechá nech sa hrá pri nás. Ale keď pani nemala žiadného zákazníka, veselo si sedela a klábosila s kolegyňami a absolútne sa ani neunúvala si svoje choré dieťa vziať ku sebe a aspoň trochu ho izolovať. Za mňa Kinderlande na veľmi dlhú dobu určite teda nie.

  • Martina 16.08.2022, 23:21

    Dobry den, vstup jeden dospely, deti 8,7,2. Jedna pizza , hranolky, 3x dzus, dzban cistej vody, len dve deti v jump a game zone ( polovica strojov nefungovala) 60 e za tro hodiny. Katastrofa.Takze neodporucam urcite, pre rodicov samozrejme, detom sa pacilo

  • Lubo 17.06.2022, 14:25

    Ceny už okomentovali asi všetci a ja sa pripájam. Chodím tu a tam s vnúčikom po rôznych detských ihriskách a kútikoch. Ale tieto ceny sú ešte vyššie ako u nás vo Vile Betule a to je už je čo povedať. Ja som "dedko" a tí neplatia nikde a ak tak len symbolicky, prípadne konzumáciou, podobne sú na tom rodičia. Toto jediný kútik otvorený len týždeň. Asi si pekne zarobia a weekendy otvorené mať nemusia. Zato ja tieto služby potrebujem práve cez weekend, lebo cestovať do Námestova "po robote" je ďaleko.

  • Daniela Baláková 28.11.2021, 15:43

    Všetko super,deti sa vyšantia,len by to malo byt trochu lacnejšie.

  • Maria Ciernikova 10.12.2019, 13:52

    - Platí sa vstupné aj do základnej zóny.
    + čisté prostredie
    + rôznôrodé zóny

  • Zuzka 17.01.2019, 14:29

    Je to veľké, je tam poriadok. Ceny sú príšerné. Samotný vstup je drahý (platia si aj rodičia!) a ešte aj do každej zóny sa platí navyše...

  • dada 17.12.2018, 11:04

    Kindercentrum je perfektné! široko-ďaleko nič podobné nie je. ľudia sa sťažujú na vysoké ceny, ale kto by také niečo robil zadarmo? Nechodíme tam bežne ale ako darček alebo pri výnimočnej príležitosti fakt zážitok. Neustále vylepšujú služby, robia tematické dni. Bola tam prespávačka, teraz youtuber a kopec iných. Je to pre všetky vekové kategorie a nevyhodia ani dospelého. S dcérou sme sa vyblbli na trampolínach, s ockom si zase užila v gamezone. Tip na darček- ponožky a vstup do všetkých zón zakúpený cez zľavový portál

  • Margita Štítová 12.12.2018, 10:25

    Pekne centrum,len tie ceny

  • Silvia Vargová 09.12.2018, 08:58

    Prechádzali sme v lete cez Námestovo a deti 7 a 11 sa vyšantili do sytosti. Nechceli ist domov.

  • Daniela 25.11.2018, 17:26

    Deti sa vyšantia do sýtosti,rodičia odľahčia peňaženku.

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár