03. 06. 2024 Karolína

Ako sa pripraviť na výlet s priateľkami?

Autor: MS, Foto: answear.sk, Sponzorovaný obsah

Nič neprekoná vzrušenie a nadšenie z plánovania dovolenky so svojimi najbližšími kamarátkami. Je to príležitosť na útek od každodenných starostí a zároveň možnosť prezentovať svoj osobný štýl v nových kútoch sveta. Výlet s priateľkami je príležitosť na vytvorenie nezabudnuteľných spomienok a štýlových zážitkov. Poďme sa pozrieť na to, ako sa pripraviť na tento úžasný dobrodružný výlet z pohľadu módy a štýlu.

1. Plánovanie dokonalého úniku

Predtým, ako sa vydáte na svoju štýlovú dobrodružnú cestu, musíte si ju dobre naplánovať. Začnite tým, že sa rozhodnete pre destináciu, ktorá vyhovuje preferenciám každého. Či už ide o plážový rezort, rušné mesto alebo pokojný vidiecky raj, vyberte si miesto, ktoré ponúka dokonalú kombináciu relaxu a vzrušenia. Od výberu lokality totiž závisí aj výber vášho šatníka, pretože na pláž si pravdepodobne zbalíte iné kúsky ako do mestskej džungle. Skontrolujte aké sú možnosti v danej destinácii, čo všetko na výlete chcete robiť a zažiť. V prípade letných plážových dovoleniek vyberáme hlavne vzdušné materiály ako ľan a viskóza, nezabúdame na plavky a plážové doplnky. Ak sa chystáte vyraziť aj do mesta, zoberte si aspoň jeden špeciálny večerný outfit. Ak naopak mierite na turistický výlet alebo budete objavovať horské krásy, samozrejmosťou bude hlavne pohodlná obuv a vhodná bunda.

2. Vytvorenie ultimátneho zoznamu

Balenie vyžaduje starostlivé zváženie štýlu aj praktickosti. Začnite vytvorením univerzálneho základu, ktorý využijete pri všetkých druhoch aktivít. Siahnite po ľahkých, odolných látkach a neutrálnych farbách, ktoré je jednoduché miešať a kombinovať, ako sú voľné čierne šaty, crop top, tielko a pohodlná, no štýlová obuv. Nezabudnite zobrať aj výrazné doplnky ako veľké slnečné okuliare, slamené klobúky alebo šiltovky, nápadné šperky a šatky, aby ste svoj outfit oživili.

damskekabelky

Zdroj: answear.sk

3. Výber cestovných tašiek

Žiaden výlet s priateľkami nie je kompletný bez dokonalého výberu cestovných tašiek. Investujte do štýlového cestovného kufra alebo príručnej batožiny, ktorá dopĺňa váš celkový look, no zároveň je aj veľmi praktická. Zorganizujte svoje veci s trendovými toaletnými taštičkami a puzdrami na šperky, aby ste počas prepravy udržali všetko čisté a usporiadané. Nezabudnite si vybrať aj vašu osobnú kabelku, do ktorej sa vám zmestí všetko čo budete potrebovať. V sekcii dámske kabelky nájdete plážové tašky, kompaktné vaky, praktické ľadvinky, crossbody kabelky a mnohé ďalšie, ktoré sa vám na takýto výlet určite zídu.

4. Ovládnutie módy pravých cestovateľov

Príchod na letisko alebo stanicu so štýlom je umenie. Jedným z dôvodov je, že musíte myslieť aj na pohodlie, hlavne pokiaľ vás čaká dlhá cesta. Siahnite po štýlovej, ale pohodlnej cestovnej kombinácii, ktorá dosiahne dokonalú rovnováhu medzi módou a funkčnosťou, no zároveň budete kúsky outfitu vedieť využiť aj počas samotného výletu. Zvoľte dobre padnúce tepláky alebo voľné široké nohavice, ktoré budú ladiť so širokým svetrom či tričkom, oversize sakom a praktickými teniskami pre bezstarostný a štýlový vzhľad. Doplňte svoj outfit veľkým šálom pre pridanú chladnú klímu alebo slnečnými okuliarmi a šiltovkou.

damskeplavky

Zdroj: answear.sk

5. Plánovanie dokonalých outfitov na fotky

Dokumentácia vašich štýlových dobrodružstiev tiež vyžaduje starostlivé plánovanie dokonalých outfitov. Pokúste sa zladiť váš outfit k príležitosti, aby ste zabezpečili estetickú fotku. Pokiaľ sa chystáte večer do mesta, vyberajte trendy večerné kúsky, rifle a sukne v kombinácii s úzkym topom, voľným sakom a vhodnými výraznými doplnkami. Nepodceňujte ani estetiku pláže. Pripravte sa správnym výberom plaviek zo stránky https://answear.sk/k/ona/oblecenie/plavky, ktoré skombinujte s ľahkou plážovou tunikou a sandálkami. Či už oddychujete pri bazéne, objavujete miestne pamiatky alebo obedujete v moderných reštauráciách, snažte sa trafiť správnu atmosféru skrz váš outfit.

Pripraviť si ideálny šatník na výlety s priateľkami je vzrušujúca záležitosť plná plánovania a kreatívneho uvažovania. Ide predsa o dobrodružstvo, pri ktorom chcete vyzerať vždy štýlovo a nad vecou. Nebojte sa experimentovať a skúšať nové módne kombinácie, vzory a štýly. V kreativite sa medze nekladú, a už vôbec nie pokiaľ ide o kreatívne naplánovanú dovolenku s kamarátkami.

 

Napíšte komentár