27. 04. 2024 Jaroslav 20°C Polooblačno

Rapunsel na vlásku

25.03.2024 Autor: Danka, Foto: FB Rapunsel na vlasku
Termín: 11.04.2024 Mesto:Modra Zdroj:stránka organizátora
Modra

Zdroj: FB Rapunsel na vlasku

Interaktívne detské predstavenie na motívy legendárnej rozprávky bratov Grimmovcov v interpretácii popredných umelcov s originálnymi hlasmi.

Objavte slobodu, úprimnosť a obrovskú lásku s princeznou ktorej život visí na vlásku. Rapunsel na vlásku je interaktívne detské muzikálové predstavenie na motívy jednej z najkrajších detských rozprávok od najznámejších tvorcov, plnej humoru spletitých situácii a nezvratných osudov, kde pravda, láska a sny víťazia. S nami zažijete tie najkrajšie a najväčšie sny, ktoré Rapunsel sníva, pretože jej obrovká túžba a sila spoznávať život je pre ňu tak oslobodzujúca a poučná. Stretnete sa s nebojácnou Rapunsel, závistlivou matkou Gothel a prešpekulovaným, no zamilovaným Eugenom.

Vychutnajte si skvelé spevácke a herecké výkony slovenských muzikálových hercov a spevákov aj s originálnymi hlasmi zo známej filmovej rozprávky. Príďte sa s nami zabaviť, zatancovať a zaspievať svetoznáme hity. Vytvoríte spolu s nami neuveriteľný príbeh, na ktorý nebudete vedieť zabudnúť.

Obsadenie:
  • Rapunsel- Lucia Bugalová/ Simona Augustovičová
  • Macocha- Natália Kóšová/Lucia Bugalová/Yvetta Blanarovičová
  • Eugen- Matej Koreň
Predstavenie trvá 60 minút a je vhodné pre všetky vekové kategórie.
Každá osoba, dospelý aj dieťa bez ohľadu na vek musí mať platnú vstupenku (deti do 2 rokov bez sedenia zdarma). Cena vstupeniek je rovnaká pre deti aj dospelých - 13€/osoba.
Po každom predstavení je možné odfotiť sa s hercami. Je pre vás pripravené maľovanie na tvár hodinu pred a aj po predstavení.

Dátum a miesto: 11.4.24, Kultúrne centrum Modra
Kúpiť lístok

Napíšte komentár