28. 04. 2024 Jarmila 24°C Jasno

Panthera Park

Autor: Annie, Foto: pantherapark.sk
Adresa:Turá 123 Telefón:+421 903 532 433 E-mail:pantherapark123@gmail.com www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Panthera Park sa snaží vytvárať čo najlepšie prostredie pre zvieratká, v ktorom sa cítia príjemne a bezpečne. Staráme sa o ne s veľkou úctou a láskou, keďže ich neberieme ako zvieratá, ale ako členov rodiny.

Každý exemplár je svojím spôsobom výnimočný, no jedným z najzvláštnejších zvierat v našom parku je Leopard Obláčkový. Jeho špičáky sú úmerne najdlhšie zo všetkých žijúcich mačiek. Keďže jeho hlavná korisť žije na stromoch, je výborným lezcom. Vo svojom biotope sa objavuje takmer výlučne za súmraku, no v našom parku ho možno vidieť aj v inú dennú dobu.

Panthera Park sa snaží poskytnúť relax a vzrušujúce zážitky pre všetky vekové kategórie. Na najmenších čaká skákací hrad, preliezky a možnosť nakŕmiť si aj niektoré druhy zvierat.
Čo sa týka našich plánov, pracujeme na tom, aby bol Panthera Park ešte úžasnejší. V budúcnosti by sme chceli zvýšiť počet našich zvierat a predstaviť nové druhy, ako aj vytvoriť zóny, kde si návštevníci budú môcť našich miláčikov pozrieť zblízka. Čoskoro bude možné vidieť kŕmenie exotických zvierat z blízka.

 

Otváracie hodiny platné od 20.3. 2024:

  • denne okrem pondelka od 9.00 do 18.00 hod.

Vstupné:

pantera vstup

 

Mapa: N 48° 8′ 32″ E 18° 35′ 10″

Mapa sa nahráva...

Napíšte komentár