27. 07. 2024 Božena 34°C Jasno

Rozprávkové vianočné chvíle pri chalúpke dedka Večerníčka

12.11.2023 Autor: Annie
Termín: 22.12.2023 a ďalšie Mesto:Detva Zdroj:stránka organizátora
vecernicek2

Zdroj: regionpodpolanie.sk

Dni sa skracujú, ráno štípe mráz, čakáme na prvé vločky snehu a pomaly sa blížia Vianoce. Areál chalúpky dedka Večerníčka sa rozžiari vianočnými svetielkami, rozvoniavať budú lahodné medovníky, horúci čaj či sladučký punč. Ale čo je najdôležitejšie, dedko Večerníček nás konečne pustí do svojej chalúpky!

Na čo sa môžete tešiť?
Čas Vianoc je plný prekvapení a vzrušujúcich chvíľ. A tak sa dedko Večerníček rozhodol prvý krát otvoriť dvere svojej vianočnej chalúpky pre vás, naši malí a veľkí priatelia. Čo myslíte, ako to vyzerá vo vnútri? Príďte to preskúmať na vlastné oči.

Výmena rozprávkových knižiek pre malých čitateľov.
Stačí si so sebou priniesť rozprávkovú knižku, ktorú už poznáte a vymeniť ju za niektorú z tých, ktoré  v chalúpke ukrýva dedko Večerníček. Chcete potešiť iného malého čitateľa? Napíšte do svojej  knižky vianočné venovanie.

Tvorivé kreslenie pre malých výtvarníkov.
Poznáte dedka Večerníčka a jeho príbehy? Vytvoríme vám priestor na kreslenie a vy nám pomôžete  vyzdobiť chalúpku dedka Večerníčka vašimi obrázkami.

Rozprávkové premietanie.
Ak nám nezaprší a nezafúka, na veľkom plátne uvidíte niektoré legendárne postavičky, ktoré sa spájajú s Deduškom.

Vianočné darčeky a priateľská atmosféra pri vianočnom stromčeku.
Tí, ktorí ešte nemajú darčeky pre svojich blízkych si určite vyberú z ponuky krásnych a lokálnych produktov ako stvorených pod vianočný stromček. Pochutnať si budete môcť na perníkoch dedka Večerníčka, horúcom rozprávkovom čaji pre malých a voňavom punči pre veľkých.

Zastavte sa u nás a spoločne si užijeme pohodový rozprávkový predvianočný čas. Laznícky dvor otvára svoje vrátka už v piatok 24.11.2023. Budeme tu pre vás každý piatok a sobotu až do 22.12.2023 v čase od 16 hod. do 20 hod.

Vstupné je dobrovoľné.

Suveníry a produkty môžete kúpiť za hotovosť.

Napíšte komentár