28. 04. 2024 Jarmila 24°C Jasno

Proton Kids by BrandX

Autor: Pavol, Foto: gym
Adresa:Turbínova 1 Telefón:+421907468433 E-mail:crossfitproton@gmail.com www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Ako rodič sám chcem, aby moje  a rovnako aj všetky deti mali slobodu pohybu tým, že ich naučíme, ako sa správne hýbať, pomocou zábavného a výživného tréningu v bezpečnom prostredí. Náš program poskytne toľko potrebnú prestávku od obrazoviek, aby sme odomkli možnosti detí v oblasti funkčných pohybov, hier, rozvoja zručností a tiež mentálneho posilnenia. Vyrastú tak z nich silní, nielen fyzicky, ale aj psychicky, ľudia so zdravými návykmi spojenými so športom, pravidelnými aktivitami a tiež stravovaním. Ako bonus budú môcť vyniknúť v akejkoľvek danej príležitosti v budúcich športových snahách.

Pre koho je program určený?

Proton Kids program je určený pre deti od 8 do 12 rokov a teenagerov od 13 do 17. Náš program je variabilný, zahrňuje funkčné pohyby, ktoré sa deti učia zážitkovou a zábavnou formou! Vďaka Kids/Teens programu sa zlepší kvalita ich života a zdravia, a tiež to bude mať pozitívny vplyv na ďalšie športy, ktorým sa venujú.

Ak máte záujem prihlásiť svoje dieťa alebo teenagera, vyplňte prosím dotazník na našej stránke www.crossfitproton.sk/kids a pošleme Vám podrobné informácie o samotnom programe. Tréningy prebiehajú v pondelok a v stredu, v prípade zvýšeného záujmu budú pridané ďalšie termíny. 

1. výhodou je skušobný tréning zadarmo

2. výhodou nášho programu je, že sa môže dieťa zapojiť kedykolvek počas roka, keďže program beží nepretržite a deti sa systematicky zlepšujú v nastavenom programe, ktorý je vytvorený na celý rok. 

3. výhodou je platba za absolvovaný tréning. Žiadne semestre, žiadne prepadnuté hodiny, ktoré treba nahradiť. Keď je dieťa choré alebo nemôže kvôli iným povinnostiam, nič sa nestane a neprepadne. Program je navrhnutý tak, že dieťa sprevádza od prvého tréningu až do dospelosti, preto nie je potrebné "hrať sa" na semestre.

Napíšte komentár