28. 03. 2024 Soňa 18°C Oblačno

Skvelé leto vo Familyparku

12.05.2023 Autor: MS, Foto: familypark.at, PR správa
Termín: 29.05.2023 a ďalšie Mesto:Rakúsko Zdroj:stránka organizátora
FP Rattenmuhle cHafenscher Web09

Zdroj: Familypark.at

Najväčší zábavný park Rakúska je zárukou perfektného osvieženia počas teplých letných dní. Familypark sa nachádza uprostred krásnej prírody Rustskej pahorkatiny neďaleko Neziderského jazera a na ploche 14 hektárov ponúka zábavu a dobrodružstvá celej rodine. 

Viac ako 30 atrakcií, ihriská a preliezky v štyroch s láskou navrhnutých tematických celkoch sú zdrojom nezabudnuteľných zážitkov pre malých i veľkých.

 

Jednou z najobľúbenejších atrakcií v parku je horská dráha Blesk bohov – ideálna pre všetkých, ktorí majú radi, keď im vietor sviští okolo uší. Dynamickú jazdu s rýchlymi zmenami smeru si celá rodina užije na horskej dráhe Potkaní mlyn.

Jedinečný okružný let až vo výške 20 metrov ponúka Leonardov lietajúci stroj – ak sa nebojíte, môžete sa točiť aj okolo vlastnej osi. Z Rímskej veže si vychutnáte úžasný 360° výhľad na chránené územie Rustskej pahorkatiny a Neziderské jazero.

FP NeptunsWasserwelt cMatula Druck3

Zdroj: Familypark.at

Zábava vo vode pre celú rodinu

Počas horúcich letných dní schladia návštevníkov mnohé vodné atrakcie: napríklad Lietajúce ryby, kde môžete zamieriť rovno do striekajúcich prúdov vody, či osviežujúca jazda na Krokodílej dráhe. Určite si nenechajte ujsť ani zábavu v Neptúnovom vodnom svete a v areáli Vodný svet s vodnými vírmi a rôznymi hrami aj pre našich najmenších hostí.

Vodná šmykľavka „Bobrí hrad“, ktorá bola otvorená v lete 2022 v tematickom celku Gazdovský dvor, je zárukou fantastického osvieženia. Počas 5-minútovej jazdy budete pozorovať výjavy zo života bobrej rodinky a zažijete nejedno prekvapenie. Vzrušenie si užijete aj vo výťahu, ktorý vás zavezie do výšky 17 metrov, odkiaľ budete rýchlosťou až 65 km/h svišťať dolu. Pasažieri i diváci sa pritom môžu tešiť na mokré pristátie s veľkým čľupnutím v obrovskom bazéne. To si určite nemôžete nechať ujsť! Ak nechcete zostať mokrí, oblečte si radšej pončo do dažďa alebo si osušte vlasy vo Veternom tuneli.

OSLAVUJEME JUBILEUM

Oslavujeme 55 rokov Familyparku a 10 rokov horskej dráhy Potkaní mlyn – oslavujte s nami!

Každý deň od 8. do 11. júna vás čaká pestrý program s mnohými šou a nezabudnuteľnými atrakciami. Aby ste mali dosť času užiť si náš zaujímavý rámcový program, bude park v týchto dňoch otvorený až do 19:00 hod!
Všetky informácie o podujatí a programe nájdete tu https://www.familypark.at/sk/jubileum/

Untitled design 6

Zdroj: Familypark.at

Otváracie hodiny a ceny 2023:

logo

1. apríla – 5. novembra
Presné otváracie hodiny viď www.familypark.at

Ceny:

Celodenný lístok od 3 rokov: od 29 euro v online shope
Celodenný lístok od 3 rokov zakúpený v pokladnici: 34,- euro
Deti do 3 rokov: vstup zdarma
Celoročný lístok: 89,- euro na osobu

Ďalšie ceny a informácie nájdete na www.familypark.at

 

Napíšte komentár