27. 04. 2024 Jaroslav 20°C Polooblačno

Nedeľné rozprávkové dopoludnie

21.03.2023 Autor: Danka, Foto: FB
Miesto:DK Ružinov, Ružinovská 28 Termín: 30.04.2023 a ďalšie Mesto:Bratislava Čas:10.30 Zdroj:stránka organizátora
nedelne

Zdroj: FB Cultus Ružinov

02.4.
Janko a Marienka
Divadlo pod hríbikom
Rozprávka, ktorú poznajú oddávna hádam všetky deti ... táto je u nás o dvoch veselých a hravých deťoch - šibalskom výmyselníkovi Jankovi a jeho staršej sestričke Marienke, ich milej babičke a .... a akejsi "divnej starkej". Veru, šantivé deti len raz trošku "zaneposlúchali" a zažili v lese dobrodružstvo, na ktoré veru LEN tak ľahko nezabudnú, pretože ...
Ale to už všetci spoločne - s napätím aj s úsmevom vyčkáme, ako sa nakoniec všetko "na dobré obrátilo" 

16.4.
Lomidrevo
Divadlo Na hojdačke
Rozprávka Lomidrevo tematicky čerpá zo zlatého fondu Pavla Dobšinského. Dramatizovali sme ju s cieľom šíriť pôvodnú slovenskú tvorbu a preto sa pridržiavame klasického odkazu tejto rozprávky.

23.4.
Tri prasiatka
Divadlo zo šuflíka
Nesmrteľný príbeh troch veselých prasiatok. Bratia Nif, Ňuf a Ňaf už videli svet, všeličo v ňom skúsili a už sa nevedia dočkať svojho chlievika s válovčekom a sladučkou kukuričkou. Ale domov sa vrátiť nemôžu! Rozhodnú sa preto postaviť si svoje domčeky v rozprávkovom lese. Netušia však jednu dôležitú vec. V lese okrem nich žije aj prefíkaná líška a hladný vlk. Ako to dopadne? Možno šťastne, možno nie, ale celkom určite veselo.

30.4.
Haló, mimozemšťan?
Divadlo Úsmev
Mimozemšťan Bubli pristál po lete nekonečným vesmírom na planéte Zem, aby splnil svoje špeciálne poslanie. V jednej nemenovanej krajine sa v tom čase pripravuje kandidát na prezidentskú kampaň. Okolo neho sa pohybujú rôzni ľudia, sekretárka, umelkyňa i asistent, ktorý chystá prezidentskú reč. Mimozemšťan Bubli pristane v ich blízkosti. Asistentovi, ktorý ho náhodne objaví, ihneď napadne, že by túto špeciálnu príležitosť mohol využiť vo svoj prospech a v prospech svojho budúceho prezidenta. Nastáva však problém, ako sa dorozumieť s Bublim...?

Napíšte komentár