19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Jarná burza v Lamači

21.03.2023 Autor: Danka, Foto: FB
Termín: 15.04.2023 Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora
lamac

Zdroj: FB Lamač - oficiálna stránka mestskej časti Bratislava - Lamač

Mestská časť Bratislava-Lamač v spolupráci s Rodinným centrom Obláčik vás pozývajú na Jarnú burzu v Športovej hale Lamač Na barine 15/A.
Uskutoční sa v sobotu 15.4.2023 od 9:00 do 13:30.
Predávajú sa len použité detské veci: oblečenie, hračky, knihy atď.

  • Súčasťou burzy bude aj Výmenná knižná burza s Čarodejník z krajiny, o.z. Vďaka nej sa vám uvoľní miesto až pre 5 kníh. Svoje knihy posuniete iným čitateľom a odnesiete si domov aspoň jednu novú… alebo aj všetkých päť! Účasť na výmene kníh je bezplatná, štartuje o 9:30 v komunitnom parku len kúsok od športovej haly. Samotná výmena kníh bude prebiehať medzi 10:0-12:00. Pozývame vás tiež zasúťažiť si v literárnom kvíze. Možno bude aj prekvapenie.
  • Pre deti sme o 11:00 pripravili  Bublinovú šou Mr. Bubble.
  • Svoj priestor bude mať počas podujatia po prvýkrát KOLO – Bratislavské centrum opätovného použitia spoločnosti OLO. KOLO slúži ľuďom ako nástroj predchádzania vzniku odpadov v duchu hesla. Budete sa môcť zoznámiť s priestorom, kde dostávajú na jednej strane nepotrebné, no na druhej strane zachovalé a stále využiteľné predmety druhú šancu. Toto miesto však tentokrát neslúži na zber použitých vecí, preto vás prosím, aby ste ich tam nenosili.
  • Pred halou nájdete aj retro pojazdnú kaviareň Folcík v štýlovom bodkovanom červeno-bielom aute. Budete sa môcť osviežiť kávou, horúcou čokoládou či limonádou.
  • Svoj priestor bude mať aj Rodinné centrum Obláčik, kde dozviete viac o jeho programe, aktivitách aj o možnosti stať sa členom a dobrovoľníkom.

Napíšte komentár