19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Rozprávková cesta vo Vidinej

23.05.2022 Autor: Annie
Termín: 28.05.2022 Mesto:Vidiná Zdroj:stránka organizátora
281559804 2847412432222560 3188467347154043127 n

Zdroj: vidina.sk

Obec Vidiná pozýva všetky deti osláviť ich sviatok na rozprávkovej ceste.

14:00 Otvorenie rozprávkovej cesty
Podujatie sa začne o 14.00 oficiálnym otvorením v areáli materskej školy. Pre deti bude pripravená rozprávková cesta s tematickými stanovišťami, kde budú plniť rôzne úlohy, niečo sa naučia, zabavia a dostanú zaslúženú odmenu. Na začiatku rozprávkovej cesty v areáli materskej školy deti dostanú registračnú kartičku. Po každej splnenej úlohe na stanovišti dostane účastník pečiatku o absolvovaní do registračnej kartičky. Rozprávková cesta bude pokračovať popri potoku do parku pri kaštieli a posledné stanovište bude v športovom areáli, kde bude pre deti pripravený bohatý sprievodný program:

  • skákacie atrakcie
  • tvorivé dielne
  • maľovanie na tvár
  • stan s detským klubom a občerstvením
  • futbalový zápas rodičov s deťmi
  • lukostreľba...
Pre rodičov s deťmi pripravujeme spoločnú opekačku - špekačky budú zabezpečené.

16:00 Mušketiersky tábor - Takto to nemalo byť @AramisKosice
Vtipná scénka plná streľby, šermu a bubnovania. Scénka je postavená na vtipných zápletkách.

17:00 Soľ nad zlato
– Divadlo pod Balkónom @divadlopodbalkonom
Interaktívne pouličné predstavenie s bábkami o dvoch komediantoch, otcovi a dcére, ktorí tlačia svoju káru po svete a obveseľujú ľudí svojimi kúskami. Predstavenie nadväzuje na staré komediantské postupy. Je v ňom, žonglovanie, chodenie po lane a bábkové divadlo. Ako to už býva, aj tu, napriek tomu, že principál nadovšetko miluje svoju dcéru, predsa len to medzi nimi niekedy „iskrí“, presne tak, ako medzi Kráľom a Maruškou. Napokon sa všetko skončí šťastne tak, ako v každej správnej rozprávke. ,,A preto čujte, čujte, počúvajte príbeh o tom, ako zvíťazila soľ nad zlatom...“

18:00 Šaška Baška
@saskabaskaofficial
Veľká kamarátka všetkých detí si s deťmi zatancuje, zaspieva a naučí ich množstvo zaujímavostí. Deti sa dozvedia, že vďaka ovociu a zelenine môže človek schudnúť, naučí ich spoznávať noty a pomocou spevu a tanca sa im možno podarí rozveseliť aj smutnú pesničku.

19:00 Vivat história
@AramisKosice
Scénka je prierezom histórie od Gotiky až po Rokoko. Zvýrazňuje rozdiel medzi jednotlivými etapami histórie, rozdiel v obliekaní, v zbraniach aj spôsoboch boja a správania. Jednotlivými obdobiami bude sprevádzať moderátor.

20:30 Ohňová show @AramisKosice
Po západe slnka, keď nastane magická tma, vás zavedieme do sveta fantázie, do sveta svetiel a ohňa. Tešte sa na úžasný zážitok s pyrotechnickými a ohnivými prvkami pri ktorých sa Vám zatají dych.

Napíšte komentár