29. 04. 2024 Lea 25°C Skoro jasno

Rozumné hračky.sk - Hračky pre rozvoj detí

Autor: Externý prispievateľ, Foto: rozumnehracky.sk
Adresa:Ulica kanianska 1788/54, 97201 Bojnice Telefón:+421903801846 E-mail:info@rozumnehracky.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Sme rodinný slovenský e-shop, ktorý prináša na náš trh zmysluplné a kvalitné hračky už viac ako desať rokov.

Náš príbeh sa začal narodením prvého syna Filipka. Ponuka vzdelávacích a rozvíjajúcich hračiek bola v tom čase veľmi slabá. A to bol začiatok hľadania „rozumných hračiek“. Hračiek, ktoré motivujú dieťa logicky myslieť, s ktorými si dieťa trénuje pamäť, rozvíja jemnú motoriku, trpezlivosť, kreatívne myslenie. A zároveň hračiek, ktoré sú z kvalitných a prírodných materiálov, nezávadné a bezpečné pre dieťa.

Výber hračiek vie ovplyvniť a nasmerovať budúcnosť dieťaťa, preto je dôležité ponúknuť dieťaťu tú správnu hračku.

Sortiment Rozumných hračiek sa postupne zväčšoval a v súčasnej dobe je to okolo 2000 hračiek.

Najväčšou skupinou sú drevené hračky, ktoré sú rozdelené do množstva kategórií od didaktických hračiek, hračiek podľa Montessori, logických hračiek, labyrintov, motorických hračiek, kociek, veží.

Veľkú časť hračiek predstavujú vzdelávacie hračky, ktoré sú rozdelené do matematických hračiek, hračiek s písmenkami, hlavolamov, hračiek na rozvoj reči, grafomotorických tabuliek.

V sortimente je zastúpený aj veľký výber stavebníc. Od elektronických, drevených, konštrukčných až po baby stavebnice.

Spoločenské hrypre deti dôležité, pretože hraním spoločenských hier sa socializujú, vytvárajú si vzťahy, učia sa riešiť problémy. Spoločenské hry si tu nájde rôzna veková kategória.

Všetky detské puzzle v ponuke sú z dreva, veľký výber je v puzzle pre najmenšie deti s úchytkami, s veľkými dielikami, vzdelávacie puzzle, viacvrstvové puzzle, 3D stavebnicové puzzle, magnetické puzzle a taktiež najmodernejšie drevené vyrezávané puzzle.

To je len úzky výber z portfólia rozumných hračiek, ale v e-shope www.rozumnehracky.sk ich nájdete mnohonásobne viac. Navštívte náš e-shop, vyberte si podľa záujmov a veku Vášho dieťaťa. Veď budúcnosť Vašich detí začína už dnes.

Napíšte komentár