25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

Kam na letný pobytový tábor

Autor: Annie
Termín: 31.08.2022 a ďalšie Mesto:Celá SR Zdroj:stránka organizátora

taboryclanok3Hľadáte ten správny tábor pre vaše deti? Obľubujú zábavu či turistiku? Alebo sú kreatívne a radšej tvoria? Pripravili sme pre vás výber táborov, ktoré stoja za to. Bohatá ponuka pre nadšencov Harryho Pottera, počítačových hier, airsoftu či paintballu, ale aj pre tanečnice, športovcov, vojakov a dokonca už aj pre najmenších od 5 rokov. Nech sa páči, vyberajte...


Leto s CK VIDA

Zábava volá s CK Vida, tak pridaj sa k nám a neseď doma

 

Po úspešnej minuloročnej sezóne s viac ako 1 000 odkrekreovanými deťmi v letných táboroch vám prinášame ponuku pre rok 2022, kde sme si pre vás prichystali viacero noviniek. Okrem nich sme nezabudli ani na overené a žiadané táborové klasiky ako je teenegerský tábor Vida Loca na Prašníku či airsoftový tábor Vida Army v našom najväčšom rekreačnom stredisku Tesáre, kde sa taktiež koná aj tábor, ktorý je všestranne zameraný - Viva la Vida.

Medzi naše novinky sme zaradili Vida Junior 5+ pre našich najmenších klientov a Vida la Fantasia pre milovníkov fantasy. Na svoje si prídu aj nadšenci športu a adrenalínu v letných táboroch Vida Sport, Vida Action a naša posledná novinka Vida Nerf. V tomto roku sme sa rozhodli, že tábory Vida Youtube a Vida TikTok spojíme do jedného a tak vznikol unikátny tábor Vida Play, na ktorom sa môžeš tešiť aj na známych youtuberov či tiktokerov.

 

Viac na >> www.ckvida.sk

vida22

Zdroj: ckvida.sk


Letné tábory s CK SLNIEČKO

Najlepšia ponuka letných táborov 2022

 

Radi by sme vám predstavili najlepšie tábory, v najkrajších rekreačných strediskách, s najlepšími animátormi a s najkrajšími zážitkami. Každoročne prinášame široký výber táborov s množstvom noviniek ale aj overenú táborovú klasiku.

Novinkami sú tábory SunnySTAR pre všetkých virálnych nadšencov a samostatne vytvorený tábor SunnyTHEATRO. Už klasikou sa stali aj ďalšie naše najväčšie letné tábory - Pohoďák, SunnyACTION či Misia Orava. Zmenou prešiel tábor SunnyFUNNY a tábor pre najmenších Slniečkovo, ktorý má aj svoju dvojičku – Slniečkovo s angličtinou. Tešiť sa môžeme na športové tábory v rámci spolupráce s organizáciou Plejs for Movement Trenčín v podobe tábora SunnyParkourCamp a tiež s Asociácou KravMaga Slovensko pri letnom tábore KravMagaCamp. Súčasťou našej overenej klasiky SunnyGAMES budú rovnako aj tábory SunnyARTS, SunnyDANCE či SunnySPORTS.

Viac na >> www.ckslniecko.sk

 

slniecko22

Zdroj: ckslniecko.sk


Detský letný tábor SMAJLOVO

OZ Smajlovo – TOP prázdniny v horskom prostredí

 

Letné tábory SMAJLOVO pre chlapcov a dievčatá v krásnom horskom stredisku na čerstvom vzduchu v Makove 1000 m n. m. Pre deti je pripravené kvalitné ubytovanie, výborná strava 6x denne, skvelé zážitky, veľa nových kamarátov a profesionálny tím. Doprava zabezpečená spoločným autobusom.

Animátorky a animátori majú pripravený atraktívny program -  tímové súťaže, športovanie, kreatívne činnosti, keramika,  večerný zábavný program, táborák, penová disko show. Jednu noc si vyskúšame (ak bude vhodné počasie), aké je to spať pod stanom.

 

Viac na >> www.smajlovo.sk

SMAJLOVO22

Zdroj: smajlovo.sk


Bláznivé prázdniny s CK BOMBOVO

Cestovná kancelária, ktorá rozumie deťom a ich potrebám s viac ako 20 ročnou históriou

 


Expelliarmus tábor plný čarodejníkov, zázračná Krajina zázrakov, Wood camp a Každý deň nový zážitok Vám zabezpečí dobrodružstvo, na ktoré sa nezabúda, či teenejdžerský Fest animátor fest. Toto prinášame my, Vaše CK BOMBOVO. 

Opäť vyrážame plnou parou vpred aj napriek ťažkým chvíľam a dňom, ktoré majú mnohí z nás za sebou. Kvôli pandemickej situácii na Slovensku nejedno dieťa vyhľadalo odbornú pomoc. Neľahko sa najmä naša mladá generácia vyrovnáva s touto situáciu nielen u nás doma, ale aj vo svete. Detské srdce má byť plné radosti a smiechu a komoru pre plač a strach nemá čo otvárať. A preto sme tu opäť my. Vaše BOMBOVO ktoré sa na Vás, v novom roku 2022, bombasticky teší a nevie  sa dočkať.

Detský smiech, nekonečná radosť, rozžiarené tváre ratolestí, šibalský úsmev, to je hlavným cieľom našich vyškolených animátorov, vyčarovať šťastie každému drobcovi. Naša široká škála táborov na všetkých od 5 do 17 rokov znovu čaká. Obráťte sa preto na nás a Vaše ratolesti si tábor isto zamilujú.

Viac na >> www.bombovo.sk

bombovo22

Zdroj: bombovo.sk


Tábor FORTLANDIA 2022

Letný stredoveký a airsoftový tábor na Zelenom Brehu

Tábor, kde deti v stredovekých turnusoch spoznajú
 príchuť života za stredovekou bránou, pocítia čaro histórie, chuť dobrodružstva, zvuk mečov a silných výkrikov, či dobovú hudbu. Deti sa môžu tešiť na terénne a historické bojové hry, výcvik šermu a lukostreľby. Udatní rytieri, rytierky a princezné sa opäť pustia do vzájomného celotáborového boja, v ktorom môžu získať rytierske tituly, či vojenské hodnosti.

V airsoftových turnusoch čakajú na deti rôzne airsoftové hry, celotáborové misie, stratégie, maskovania, počas ktorých deti môžu rovnako získať vojenské hodnosti ale aj zručnosti vo vedení práporov, či plukov.

Tábor je pre deti od 8 rokov a koná sa v Rekreačnom stredisku Zelený Breh pri Prešove. Priestor a okolie tábora ponúka túry k zrúcaninám, súťaže, diskotéky, karneval, návštevu kúpaliska, či Vodnej nádrže Sigord. Fortlandia organizuje tento rok už 30. ročník detských táborov.

Viac na >> fortlandia.sk


fortlandia22

Zdroj: fortlandia.sk


TRAVELKOVO - S láskou k zážitkom

Zábava i oddych v prírode a more zážitkov v dokonalom tíme Travelkov

Zážitkové tábory TRAVELKOVO v nádhernom prostredí Vysokých Tatier alebo Bardejovských kúpeľov. CK kancelária Tatry Travelia ponúka v táboroch Travelkovo rodinnú atmosféru, maximum zážitkov a úprimný vzťah k deťom. U nás nenájdete žiadne "masové" tábory. Tábory realizujeme v malých skupinkách, ponúkame individuálny prístup a maximálnu pozornosť pre každého nášho táborového člena.

Kamarátsky a veselý animačný tím, ktorý prichádza k deťom a teenagerom s témami, ktoré sú práve „in“. Vlastné, originálne príbehy, programy, piesne a scenáre vytvárajú na tvárach našich Travelkov úsmev už niekoľko rokov.

Airsoft tábor pre nebojácnych aktívnych dobrodruhov s vojenskou tématikou i odborným zaškolením do tajov strategických bojov a taktík.

Tatranský tábor s Harrym prenesie zúčastnených do tajomného sveta čarou a mágie zo sfilmovaného príbehu Pottera.

Za geokeškami po krásnych Tatrách každý deň sa vyberú nadšenci pátračiek v zážitkovo nezabudnuteľnom tábore Pátranie po geokeškách.

Tatranský cyklistický tábor určite rozhýbe ako začiatočníkov, tak aj pokročilých cyklofanúšikov. Zábavné cyklovýlety pre každého a to aj s možnosťou požičania “bajku” od nás.

Tatranský adventure tábor
pre odvážnejších od Tatier k Pieninám až do Levočskej doliny pre každého dobrodruha s odhodlaním.


Viac na >> tatry-travelia.sk  

travelkovo22a

Zdroj: tatry-travelia.sk

 

Anglické tábory Camp Wonderland

Najkúlovejší anglický tábor na Slovensku
 
Už od roku 2005 organizuje Camp Wonderland ten najkúlovejší anglický tábor na Slovensku. V pobytových táboroch v Zaruby Resort a denných vo Svidníku a v Bratislave sa deti učia angličtinu bez námahy a so zábavou.

Tábor je určený pre deti od 6 do 17 rokov, ktoré rozdelíme do skupín podľa veku a jazykových znalostí. Nezáleží na tom, či deti už „spíkujú“, alebo sa v angličtine ešte necítia doma. Keďže tvoríme pravé medzinárodné prostredie, vítame aj deti z iných krajín alebo cudzincov žijúcich na Slovensku.CELÝ DEŇ V ANGLIČTINE: dopoludnia výučba s lektormi - 2 x 60 min/denne,popoludňajšie a večerné športové, umelecké aktivity, hry sú zamerané na rozvíjanie kritického myslenia, spolupráce, kreativity, komunikácie.

 

 

 


Viac na >> class.sk

 

 

 

 


clas22

JAZYKOVÉ PRÁZDNINY S VOLIS ACADEMY

Jazyky sú zábava
 
Všetky deti vo veku od 7 do 14 rokov presvedčíme, že cudzie jazyky sú zábava. Navštívte náš týždenný pobytový tábor vo Vysokých Tatrách, postarajú sa o vás naši vyškolení angličtinári. 
 

Na týždennom tábore s pobytom v srdci Vysokých Tatier sa môžete sa tešiť na 18 hodín výučby angličtiny metódou English for fun a turistické výpravy, či iné športové a zábavné aktivity v okolí Štrbského plesa. Na deti čakajú aj tvorivé dielne, vedomostné súťaže a iné tímové hry. 

V cene tábora je zahrnutá celodenná starostlivosť od 8:00 do 18:00, stravovanie 3x denne a učebné materiály. Navyše, môžete využiť našu 15% zľavu pre súrodencov a kamarátov


Viac na >> jazykove-prazdniny.sk
volispobytove

Zdroj: jazykove-prazdniny.sk



GOLEM DOBRODRUŽSTVO

Zaži pravé dobrodružstvo!
 
Najväčšia sieť fitness centier na Slovensku Vám prináša pohybové tábory pre deti od 6 do 13 rokov.Vyveďte vaše deti mimo komfortnej zóny betónovej džungle a nechajte ich stráviť s nami kopec zábavy v horách, pod vrchom Poludnica - Nízke Tatry, nad obcou Závažná Poruba. Pod dohľadom trénerov a animátorov si užijeme týždeň plný zábavy a najmä pohybových aktivít. Spoločne objavíme krásy prírody, nočnú oblohu (ktorú bežne pod svetlami lámp nevidno) a rozhýbeme krky uvädnuté smerom nadol z pozerania do tabletov a smartfónov. ​Deti čaká denne 3 hodinový športový program, kreatívne a zábavne hry, samozrejme, nezabudneme ani na odpočinok či diskotéku.


Viac na >> golemtabor.sk
golemclanok

Zdroj: golemtabor.sk

Napíšte komentár