20. 04. 2024 Marcel 13°C Občasný dážď

Karolínka Café & Bistro

Autor: Laura , Foto: FB
Adresa:Humenské námestie 6, Bratislava - Petržalka Telefón:0918 277 247 E-mail:karolinkabistro@gmail.com www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Rodinný areál v Petržalke plný možností pre detí aj rodičov. Ideálne miesto nielen pre víkend plný zážitkov. Srdcom areálu je detská kaviareň, v ktorej každý deň pripravujeme nielen výbornú kávu čokoládu, ale naj čerstvé maškrty pre deti aj dospelých.
Novinkou je aj pravidelné obedové menu a možnosť pestrých raňajok. V samotnej kaviarni je možnosť organizovať aj detské oslavy, alebo len tak nechať deti nech sa zahrajú v detskom kútiku plnom hračiek a iných zábaviek, pod dohľadom rodičov.
Súčasťou kaviarne je aj detské ihrisko, kde sa Vaše deti môžu zahrať a do sýtosti zalietať. Deti môžu využiť aj interaktívnu stenu Multibal. 

K areálu patrí aj detské dopravné ihrisko, kde si Vaše deti môžu vyskúšať šoférske zručnosti a naučiť sa poznávať aj základné pravidlá cestnej prevádzky.

V zimnej sezóne sa dopravné ihrisko premení na klzisko, ktoré je v prevádzke od novembra do marca. 

Nechýba ani multifunkčné ihrisko, kde si si môžu deti aj dospelý zahrať futbal, nohejbal, basketbal alebo volejbal.

Pravidelne organizujeme aj víkendové radovánky spojené so skákaním v nafukovacích hradoch a ďalších nafukovacích atrakciách.

Súčasťou komplexu je aj privátna zóna, ideálna pre letné rodinné grilovačky a oslavy.

 

 

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Lydia 27.06.2023, 00:31

    výborné miesto pre rodiny s detmi a na narodeninovú party.mali sme v lete a oslava bola v areáli vonku.mali sme cerstvy live gril s kucharomz,vsetkym velmi chutilo ! moznost si prenajat skakací hrad ale aj bez neho sa tam deti zabavia (preliezky smyklavky,detsky kutik,futbaˇove ihrisko,poeskovisko,)obrovska spokojnost a super personal.odporucam

  • Lydia 27.06.2023, 00:30

    výborné miesto pre rodiny s detmi a na narodeninovú party.mali sme v lete a oslava bola v areáli vonku.mali sme cerstvy live gril s kucharom,vsetkym velmi chutilo ! moznost si prenajat skakací hrad ale aj bez neho sa tam deti zabavia (preliezky smyklavky,detsky kutik,futbaˇove ihrisko,poeskovisko,)obrovska spokojnost a super personal.odporucam

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár