27. 04. 2024 Jaroslav 16°C Skoro jasno

Workshop: Ilustrácia hravo

08.11.2021 Autor: Claudinka
Miesto:Malý Berlín, Štefánikova 4, Trnava Termín: 22.11.2021 Mesto:Trnava Čas:18.30 hod. Zdroj:stránka organizátora
Ilustracia hravo 2022

Zdroj: FB Malý Berlín

Workshop je určený dospelým, rodinám s deťmi a študentom. Tvorba ilustrácie sa môže javiť ako namáhavý a zdĺhavý proces. Na začiatku je nápad a tvorba niekoľkých konceptov. Nasleduje výber najlepších skíc,  výber farebnosti a pretavenie skice do výsledného diela - ilustrácie. Workshop bude zábavný a tvorivý. Papieriky s textom ti budú slúžiť ako pomocný materiál pre tvorbu príbehu. Ten sa naučíš veľmi rýchlo a pohotovo ilustrovať a to iba za pomoci fixiek a farbičiek. Príď sa naučiť ako zjednodušiť text a podporiť v čitateľovi stotožniť sa s postavami. Nemusíš ani ovládať dokonale kresbu, neváhaj sa zúčastniť a Petra ťa naučí viac.

Vstupné: 3 €
Kapacita: 10 ľudí

BEZPEČNE ZA KULTÚROU
Podujatie prebehne v COVID režime KOMPLETNE ZAOČKOVANÍ, a teda vstup bude za dodržania všetkých epidemiologických opatrení povolený návštevníkom, ktorí sú plne očkovaní.

Petra Lukovicsová je slovenská ilustrátorka. Zameriava sa na detskú ilustráciu do časopisov a kníh, no vo voľnej tvorbe sa neobmedzuje. Nerada (sa) opakuje a rada skúša a hľadá nové techniky a štýly. Najviac ju inšpirujú vlastné deti, ktoré tiež vedie ku kreativite.

Napíšte komentár