29. 03. 2024 Miroslav 23°C Skoro jasno

Smejko a Tanculienka - Tancuj, tancuj!

14.09.2021 Autor: Annie
Termín: 08.10.2021 Mesto:Komárno Čas:17:00 Zdroj:stránka organizátora
orig Smejko a Tanculienka Tancuj tan Mottygo2021 2021819134936

Zdroj: smejkoatanculienka

Ahojte, chrobáčikovia!

Konečne po roku a pol prichádza k vám Smejko a Tanculienka so svojím novopečeným predstavením Tancuj, tancuj!, v ktorom zaznejú tie najnovšie aj najznámejšie hity. Zažijeme Krásny deň, budeme naháňať Muchu, nerozhodných Smejka Tanculienku rozsúdi až Kameň, papier nožnice a keby pršalo, zachráni nás Kukino. Potom si napečieme Palacinky. Navštívime krajinu rozprávok s pesničkami Išlo vajce na vandrovku a Líška a havran. Cestu do praveku nám spríjemní Hu alile. Dosť si zaskáčeme na trampolíne, no ale hlavne sa bude tancovať na hity Mobil, Bez plastu, Doma, Máme tu leto a predovšetkým Tancuj, tancuj!

Predstavenie je vhodné pre všetkých od 2 rokov.

Každá osoba, dospelý aj dieťa bezohľadu na vek musí mať platnú vstupenku. Do sály z bezpečnostných a kapacitných dôvodov púšťame len toľko osôb, koľko je v sále miest na sedenie. Záleží nám na bezpečnosti a pohodlí našich chrobáčikov.

Ako bonus ku každým zakúpeným 4 lístkom si darček môžete vybrať: 1. DVD alebo 2. Mesačný prístup ku všetkým našim filmom a rozprávkam na kukino.tv. Darček získate pred vstupom do sály.

Dieťa s platným ZŤP preukazom do 15 rokov bude mať po zakúpení vstupenky a predložení ZŤP preukazu na vstupe pred akciou nárok na vrátenie 50 % zo vstupného.

Zľavy a vstupenky pre deti/Discounts, and tickets for children: Bez nároku na zľavy
Každý účastník podujatia musí mať zakúpenú platnú vstupenku bez ohľadu na vek.

Predstavenie trvá približne 60 minút.

Na základe nových pravidiel Covid automatu hráme pre divákov, ktorí sú zaočkovaní, testovaní alebo prekonali covid 19. Dospelí diváci sa na vstupe na predstavenie musia preukázať dokladom, že boli zaočkovaní, testovaní alebo prekonali covid 19. Tento princíp bude platiť až kým to nezmenia nové pravidlá pre kultúrne vystúpenia.

 

Kedy? piatok 8. októbra 2021 o 17.00 hod.
Kde? Dom Matice Slovenskej, Komárno
Vstupné? 10 €

Kúpiť lístok

Napíšte komentár