27. 04. 2024 Jaroslav 20°C Polooblačno

September v Budatku

02.09.2021 Autor: MC Budatko, Foto: mcbudatko
Miesto:Holíčska 30 Termín: 30.09.2021 a ďalšie Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora
program september

Zdroj: budatko.sk

Pre maminky chystáme konverzácie v angličtine na udržanie jazykových znalostí aj na rodičovskej dovolenke. Príďte na ukážkovú lekciu v stredu 22.9. doobeda. Stretnutie s detskou psychologičkou je naplánované na utorok 21.9., poradiť sa môžete o čomkoľvek, čo Vás pri výchove detičiek trápi. Rozhýbať sa môžete na Mamijoge s Adelou v pondelky doobeda, spolu s Vami si trošku zacvičí aj dieťatko. Pomoc pri nosení dieťatka Vám zase poskyne poradkyňa Aďka v piatok 10.9. Budúce maminky sa môžu poradiť s dulou už 9.9. popoludní.

Počas celého septembra pokračujú pohybové a zábavné aktivity pre deti na našej terase formou jednorazových lekcií. Ak by počasie príliš neprialo, schováme sa do vnútra. Ale herničku zatiaľ necháme zatvorenú, nech čo najviac spomalíme epidémiu.
Utorky a štvrtky doobedia budú patriť Klaudii a jej pohybovo-hudobným lekciám, pozývame aj malinké bábätká už od pol roka! Veľkáči si zatancujú na ľudovú nôtu v stredy poobede a v pondelky podvečer si môžu precvičiť ploché nôžky s Edit. Zopárkrát povyberáme na Monteterasu pomôcky z Montekútika. Tvoriť a zabaviť sa pri rôznych kreatívnych a náučných úlohách sa môžete na Hravých dopoludniach pre malkáčov či popoludniach pre staršie detičky. Novinkou pre veľkáčov je aj Predškoláčik - aktivity na tréning jemnej motoriky a grafomotoriky.

Tešíme sa na Vás!
Vaše Budatko

Napíšte komentár