19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Kombinovaný kočík – dvojnásobná radosť z materstva

Autor: MS, PR správa

Výška príspevku od štátu pri narodení dieťatka sa zrazu ani nezdá taká veľká, keď si uvedomíme, koľko toho treba pre prvého potomka nakúpiť. Oblečenie, kozmetika, vanička, autosedačka a ešte aj kvalitný kočík – to sú položky, ktoré budúcich rodičov skrátka zavalia teplom...

kombinovane kociky

Zdroj: kociky.sk

Vyberte si kočík podľa vlastných predstáv

Čo bude prvá vec, ktorú svojmu dieťatku kúpite? Mnohé mamičky sa potešia drobnými detskými capačkmi, detským body alebo nejakou hrkálkou, na ktoré sa až do pôrodu s láskou pozerajú. Sú však aj mamičky, ktoré sa nevedia dočkať práve nákupu kočíka. Nech im známe ponúkajú kočíky po svojich deťoch, ony si stoj čo stoj chcú kúpiť originálny kočík, s ktorým budú na ulici neprehliadnuteľné. Áno, to, s akým kočíkom vás na ulici budú vídať, je vecou módy a niekedy aj prestíže. Kočík by však v prvom rade mal byť dobre ovládateľný, pohodlný pre dieťatko a praktický pre rodičov (každý má svoje zvyklosti, inú výšku postavy, šírku batožinového priestoru v aute či šírku dverí, do ktorých by sa kočík mal vojsť...). Dizajn kočíka by nemal zatieniť jeho funkcie. Preto kým sa dieťatko vypýta na svet, máte dostatok času na to, aby ste si výber kočíka dobre premysleli, prečítali pár recenzií, prípadne si prezreli videá na internete. Kočík kupujete najmenej na tri roky, podľa toho, či v ňom v budúcnosti plánujete kočíkovať aj druhé dieťatko. Nebojte sa väčšej investície, o zvyšok výbavy sa vám isto postará aj rodina. Babky a tety skrátka milujú nákup rozkošných detských vecičiek a na cumlíky či detské oblečenie a deky isto nezabudnú…

Najlepšie sú kombinované kočíky

Ako pri výbere kombinovaného kočíka zabiť dve muchy jednou ranou? Prezrite si ponuku kombinovaných kočíkov, ktorá predstavuje hlboký kočík v sete so športovým alebo dokonca aj s autosedačkou, tzv. trojkombinácie kočíkov. Majú jednotný dizajn, a čo je ešte lepšie, ak nastane chvíľa, že sa už dieťatku v hlbokom kočíku nebude páčiť, lebo chce vidieť svet z iného uhla, športovú časť kočíka už budete mať pripravenú na použitie a nemusíte zháňať nový kočík. Jednoducho na konštrukciu kočíka zacvaknete športovú časť, otočíte si ju v smere, aký obľubujete vy alebo váš drobček, a hurá na prechádzku.

Dobrým variantom je kočík, ktorý je natoľko variabilný, že vystupuje ako kočík 2v1 – raz ako hlboká vanička, raz ako športový kočík. Za týmto „zázrakom“ stojí špeciálny tvar vaničky, ktorý sa jednoduchým ohýbaním správa tak, ako vy chcete. S ľahkosťou polohujete dieťatko do ľahu alebo sedu a výhodou týchto kombinovaných kočíkov je, že nepotrebujete doma skladovať aj hlbokú, aj športovú časť kočíka. Väčšina kombinovaných kočíkov zahŕňa aj praktickú tašku na kočík, pláštenku proti dažďu či sieťku proti hmyzu. Ak je súčasťou kombinovaných kočíkov aj autosedačka, samozrejmosťou sú adaptéry, vďaka ktorým je možné niektoré druhy autosedačiek (vajíčka) pripevniť na konštrukciu kočíka, a tak môžete bábätko pohodlne vziať so sebou do obchodu, keď vám cestou v aute zaspinká. Veľa šťastia a trpezlivosti pri výbere!

Ak zvažujete kúpu kočíka značky Moon (ale aj iného sortimentu tejto značky), potešíme vás zľavovým kupón 5+5% na nezľavnený tovar značky moon a 5% zľava za registráciu. Kupón ponúkame na kočíky a vybrané doplnky značky Moon. Upozorňujeme však, že ponuka je limitovaná a platí do 31. 12. 2021. Pri nákupe zadajte heslo Moon5%.

Napíšte komentár