27. 04. 2024 Jaroslav 20°C Polooblačno

Pekné víno s rozhľadom

17.08.2021 Autor: Claudinka
Miesto:Nádražná 57, 900 81 Šenkvice Termín: 21.08.2021 Mesto:Šenkvice Čas:13.00 - 21.00 hod. Zdroj:stránka organizátora
rodina Sebova Karpatska Perla foto Karpatska Perla

Zdroj: Karpatská Perla

Koniec augusta prinesie predzvesť vinobrania a jeho uvítaním bude podujatie s názvom "Pekné víno s rozhľadom". Na počesť svojich 30. narodením založenia ho usporadúva vinárstvo Karpatská Perla zo Šenkvíc. Nebude chýbať ochutnávka vín, súťaž v behu na rozhľadňu aj hudobné vystúpenia.

Pre svojich návštevníkov a milovníkov vína si pripravili v sobotu 21. augusta od 13:00 do 21:00 hod. degustácie vín a aj bohatý sprievodný program.

„Hostia nášho podujatia si budú môcť vychutnať tie najlepšie a najznámejšie vína z produkcie nášho vinárstva, a to s výhľadom na široko-ďaleko siahajúce vinice a Malokarpatský kraj," hovorí Margita Šebová z vinárstva Karpatská Perla.  

Svoje sily v behu na 21-metrovú rozhľadňu si budú môcť zmerať bežci od 13:00 do 18:30 hod. v detskej, ženskej a mužskej kategórii. Popri ručne vyrobených vencoch z vínových korkov budú môcť deti vyhrať hroznový mušt Bobulo a dospelí vína z Karpatskej Perly.   

Hudobný program odštartuje o 17:00 hod. koncert skupiny WORKING CLASS HEROES - John Lennon tribute band, ktorá hrá skladby sólovej tvorby Johna Lennona z obdobia po Beatles. Od 19:30 bude v zábave pokračovať kapela D´Dvercia - The Doors revival band. 

„Tento rok sa tešíme už na 13. ročník podujatia Pekné víno s rozhľadom, ktoré patrí medzi tie najznámejšie v oblasti pod Malými Karpatmi," dodáva Alexander Prostinák, zastupujúci výkonný riaditeľ oblastnej organizácie cestovného ruchu Trnava Tourism.

Vstupenky na podujatie sú dostupné na stránke vinárstva v hodnote 25 € až do 20. augusta. V cene lístka je voľná degustácia vín a kupón na nákup vína v hodnote 8 €. Pre deti bude špeciálny lístok v cene 6 € obsahujúci 2 dcl Bobula a detské prekvapenie. Na mieste v deň konania akcie bude vstup za 29 €.

Text: Trnava Tourism

Pozvanka Pekne vino s rozhladom n

Zdroj: Karpatská Perla

Napíšte komentár