29. 03. 2024 Miroslav 18°C Oblačno

Divadlo na Vysokej Nohe - Kráľovstvo za koňa

09.08.2021 Autor: Danka, Foto: raca.sk
Termín: 09.08.2021 Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora
divadlo

Zdroj: raca.sk

Mestská časť Bratislava-Rača vás pozýva dňa 9.8. 2021 o 19.00 hod. na nádvorie Koloničovej kúrie na divadelné predstavenie Kráľovstvo za koňa, ktoré vám predvedie zoskupenie hercov z Divadla na Vysokej Nohe.

Pouličné divadlo alebo blázni, šašovia a komedianti. V predstavení uvidíte Gašpara i Tribouleta. Rodnou rečou prehovorí Vincenza Armani. Mihne sa i Anička Jurkovičová a svoje si povedia Lady Anne a Richard III. Piesne potulné – divadelné piesne, ktoré bude servírovať spevák a textár Tomáš Pohorelec
 
- Divadlo na Vysokej nohe vzniklo na jar roku 1998 v Banskej Bystrici ako pouličné divadlo. Od leta 1999 účinkuje pod súčasným názvom "DIVADLO NA VYSOKEJ NOHE"

Súčasťou podujatia bude aj interaktívna výstava o Márii Terézii, a ako ovplyvnila život aj v Rači, ktorú si pre Vás pripravil Račiansky Muzeálny spolok.  Okrem tradičnej prednášky o 17:00 h spojenej s diskusiou, informačných panelov s textami a mnohými  fotografiami, si pre Vás RMS pripravil aj súbor otázok, aby ste si overili, čo ste sa o Márii Terézii dozvedeli. Otázky sú zostavené tak, že všetky odpovede nájdete na informačných tabuliach. Odpovede si budete značiť na odpoveďovom hárku a budete si môcť overiť ich správnosť. Pre detičky bude prichystaná aj malá odmena. 
 
Program:

17:00 h -  Interaktívna výstava o Márii Terézii,  a ako ovplyvnila život aj v Rači

17:00 h - Výstavy - "Ako sa hrali naši starí rodičia" a "Ako sa učili naši starí rodičia - spomienky na život v škole a školské časy." - Račiansky muzeálny spolok

 19:00 h - Divadlo na Vysokej Nohe - „Kráľovstvo za koňa“

Dátum a miesto: Koloničova kúria, 9.8. 2021
Vstup: Zadarmo

Napíšte komentár