29. 03. 2024 Miroslav 23°C Skoro jasno

Hravo a múdro vo VIVO

07.08.2021 Autor: Danka, Foto: vivo-shopping.com
Termín: 14.08.2021 Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora
hravo

Zdroj: vivo-shopping.com

Rodičia všetkých múdrych a hravých detí, zbystrite pozornosť!

Navštívte v sobotu 14. augusta obchodné centrum VIVO!, kde budeme mať počas celého dňa pre vašich výmyselníkov pripravený interaktívny deň plný zábavy a nových vedomostí. Tešiť sa môžete na netradičné hry a vedomostné súťaže, nafukovací hrad, dopravné ihrisko a mnoho ďalších aktivít pod dohľadom animátorov. Navyše za každý nákup nad 30 € budete mať možnosť vyžrebovať jednu z 250 darčekových kariet v hodnotách od 10 do 100 €.

Tak tešíme sa na vašu návštevu, sobota 14. augusta bude vo VIVO! patriť len vám a vašim deťom.

Na čo sa môžete tešiť?

  • Dopravné ihrisko
    Pre všetky deti, ktoré milujú pohyb a radi sa vozia na všetkom možnom, bude na streche nákupného centra postavené dopravné ihrisko, kde sa nie len zabavia, ale aj niečo nové naučia. Nebudú chýbať dopravné značky, semafory, kolobežky, odrážadlá a samozrejme užitočné informácie o cestnej premávke či pravidlách pre chodcov. 

  • Mattel zóna
    Deti a hračky, to je jednoducho neodmysliteľná kombinácia. V pripravovanej MATTEL zóne si na svoje prídu chlapci aj dievčatá. Čaká na nich špeciálne Hot Wheels a Barbie mestečko, v ktorých deti zaručene stratia pojem o čase a vy si zatiaľ môžete v kľude nakúpiť či vybaviť všetko potrebné. K dispozícii tu budú mať aj stany či chill zónu, ak budú potrebovať doplniť trochu energie.

  • Súťažná dráha
    A o čom by to bolo, keby deti nemohli súťažiť? Na našej súťažnej dráhe je pre všetkých malých aj veľkých návštevníkov pripravených 10 disciplín, v ktorých preveríme ich rýchlosť, obratnosť aj pamäť. Súťaživého ducha môžu ukázať napríklad pri behu školskou taškou, skladaní nadrozmerných puzzle či vešaní bielizne. Vedomosti im zase preverí súťaž v poskytovaní prvej pomoci, detský vodičský preukaz či test pamäti. Malí šikovníci si za odmenu odnesú pamätný diplom, ale aj rôzne darčeky

Napíšte komentár