19. 03. 2024 Jozef 11°C Skoro jasno

Výstava drakov, trick artu, zrkadlové bludisko a nafukovacia dráha v Tatralandii

14.07.2021 Autor: Externý prispievateľ, Foto: Shake exhibitions
Miesto:Liptovský Mikuláš Termín: 29.08.2021 a ďalšie Mesto:Liptovský Mikuláš Zdroj:stránka organizátora

large trick artUžite si skvelú zábavu pre celú rodinu! V Liptov Aréne Tatralandia sme pre vás pripravili niekoľko výstav a k tomu adrenalínovú nafukovaciu dráhu a jedno z najlepších zrkadlových bludísk v Európe. Zažite adrenalínovú prechádzku medzi drakmi, ktorú vďaka autenticite exponátov ocenia nielen deti, ale aj ich rodičia.

Výstava DRACI A ČERTI - je fantazijné výstava určená pre rodiny s deťmi a širokú verejnosť, v ktorej sme uchopili atraktívny fenomén detského sveta a jeho mystickú atmosféru verne preniesli k návštevníkom Liptov arény. Na výstave na vás čaká 19 drakov a 11 čertov.

Výstava Trick Art - Trick Art je umenie, ktoré vzniklo v Južnej Kórei a ihneď sa stalo obrovskou atrakciou po celom svete. Teraz si ho budete môcť užiť aj v Liptov aréne po celé leto. Prenesiete sa do sveta dokonalej ilúzie, do čarovnej ríše zvierat i ľudí, ktorá ponúkne nečakané zážitky a doslova vás vtiahne do magického príbehu. Kde inde môžete nakŕmiť žirafu, bojovať so zlým kúzelníkom, vylievať vodu z obrazu, alebo si dať závod s atlétom? Čaká na vás 20 trick artov a veľa zábavy.

Nafukovacie dráha Explosive - Prekážková dráha Explosive je s dĺžkou 56 metrov najdlhšia mobilná prekážková dráha na Slovensku. Jedinečná atrakcia s množstvom prekážok, podliezačiek, šmýkačiek a preliezačiek určená pre deti i dospelých, kde si užijete veľa jazdenia, preliezania a hopsania.

Zrkadlová Bludisko - je navrhnuté tak, že vytvára efekt nekonečných chodieb a optických klamov. Prechádzajúci nespozná, ktorá cesta je skutočná a ktorá je len odraz v zrkadle. Na záver si užijete zrkadlá smiechu, kde nechýbajú obľúbené krivé zrkadlá rozlične deformujúce postavu. Nenechajte si ujsť tento výnimočný zážitok a príďte blúdiť spoločne so svojimi ratolesťami.

Otváracie hodiny:

Každý deň od 9.00 – 19.30 hodín a to až do 29.8. 2021

Vstupné:

  • Jednotné - 8 eur
  • Rodina 2+1 – 21 eur
  • Rodina 2+2 – 28 eur
  • Deti (organizované skupiny nad 10 osôb) – 6 eur
  • Deti do 3 rokov zdarma

large shake plagat

Napíšte komentár