26. 04. 2024 Jaroslava 16°C Skoro jasno

Opatrovanie detí overené rodičmi

Autor: Zuzka
Adresa:Bratislava, Košice Prešov, Žilina Telefón:+420 608 924 646 E-mail:info@hlidacky.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Hlídačky.sk je online platformou v SR, kde je zaregistrovaných už viac ako 30200 domácností a hlídačiek. Hlídačky.sk prepájajú rodiny s hlídačkami na opatrovanie detí, upratovanie domácností, stráženie domácich zvieratiek a starostlivosť o seniorov. 

hlidacky

Zdroj: hlidacky.sk

Služby, ktoré ponúkame:

  • Opatrovanie detíOd bábätiek až po školákov, opatrovanie cez deň aj v noci.
  • Upratovanie domácnostíJednorazová pomoc alebo dlhodobá spolupráca.
  • Stráženie zvieratiekStráženie, venčenie, kŕmenie a spoločnosť nielen pre psíkov.
  • Starostlivosť o seniorovNákupy, sprievod k lekárovi, sociálny kontakt.
Na našej stránke si vyberiete hlídačky na základe vyplnených profilov, hodnotení ostatných rodín a taktiež podľa nášho osobného overenia v overovacích centrách. Pred prijatím musí opatrovateľka prejsť procesom overenia v overovacích centrách  alebo video overením.
hlidacky 2

Zdroj: hlidacky.sk

Stačí použiť web hlidacky.sk albo  si stiahnuť appku. Prihlásiť sa, prelistovať si katalóg opatrovateliek, preštudovať si hodnotenia od iných rodín, vybrať si a dohodnúť sa na detailoch. Môžete si však inzerát zadať aj sami: či už chcete strážiť deti, alebo upratať, či  vyvenčiť psa. Odmena pre opatrovateľku je len na dohode medzi Vami. Cez appku viete aj za opatrovanie zaplatoť priamo zaplatiť opatrovateľke.

Najdôležitejšia vec, o ktorú sa rodičia zaujímajú ešte pred samotným strážením detí, je bezpečnosť. Na každom profile si môžete prezrieť úroveň overenia hlídačky, prečítať o jej skúsenostiach a predovšetkým zistiť, ako ju hodnotia ostatní rodičia. Každé opatrovanie detí rezervované na Hlídačky.sk je poistené pre prípad úrazu až do 35 000 €.

Hlídačky. sk pôsobia v rámci celého Slovenska!

Cieľom Hlídačky.sk  je, aby rodiny mali možnosť dohodnúť sa s hlídačkou priamo a vybudovať si s ňou vzťah založený na dôvere.

hlidacky 3

Zdroj: hlidacky.sk

Napíšte komentár