26. 04. 2024 Jaroslava 13°C Polooblačno

Top 5 filmov či seriálov, ktoré odporúčame vidieť v máji

Autor: MS

Korona si síce dala konečne pauzu, no zas počasie nás neprestáva prekvapovať. Je však ako stvorené na pozeranie filmov a seriálov. Tu vám prinášame naše tipy na filmy / seriály, ktoré oslovili nás v redakcií a stoja za pozretie.

 

Friends - Priatelia 

HBO, všetkých 10 serií

tileburnedinKultový seriál Priatelia si môžete - komplet celý - pozrieť na HBO a HBO GO.

Na počesť 25. výročia ikonického sitcomu bude špeciálna nová časť seriálu odvysielaná 27. mája na HBO Max. Nová časť nebude pokračovaním seriálu, bude to špeciál, kde sa herci objavia ako oni, nie ako ich milované postavy.

 

Svetlo a tiene - Shadow and Bone

Netflix, seriál

ShadowBoneHertSirota a kreslička máp Alina Starková na seba privolá hnev temných síl, keď dá priechod neuveriteľnej moci, ktorá môže zmeniť osud jej vojnou zmietaného  sveta.

Príjemný fantasy seriál, ktorý si radi s vami pozrú aj deti. Boj dobra so zlom, ktoré je zo začiatku zahalené tajomstvom a odkrýva sa veľmi postupne vás veľmi ľahko vtiahne do deja. Pohodová "rozprávka" na upršané dni, škoda len, že je k dispozícií iba prvá séria :)

 

Žena v okne - Woman in the window

Netlfix, film

The Woman in the Window 2021

Pre agorafóbiu se drží doma, ale posadnutosť novými susedmi jej nedá spať – psychologička, čo sa snaží vyriešiť brutálny zločin, ktorý na vlastné oči videla z okna.

Psychologický thriller so skvelým hereckým obsadením vás udrží v napätí do konca. Finálne odhalenie je celkom prekvapivé. Dobrý film na večer k vínku. 

 

To zariadime - Set it up 

Netflix, film

3Dvaja preťažení asistenti sa spiknú v zúfalej snahe urobiť si v práci voľno a svojich workoholických šéfov zmanipulujú tak, aby sa do seba zamilovali.

Príjemná romantická komédia na tieto upršané dni :)

 

Australia

HBO, film

australia

Anglická aristokratka (Nicole Kidmanová) cestuje na tento odľahlý kontinent, kde sa stretáva s neotesaným chovateľom hovädzieho dobytka (Hugh Jackman). Neochotne s ním spojí sily v snahe zachrániť pôdu, ktorú v Austrálii zdedila. Spoločne sa vydávajú na stovky míľ dlhú cestu naprieč nádhernou, ale nemilosrdnou krajinou.

Starý film, ale dobrý. Taká klasická romantika, kde hlavná hrdinka stretne muža , ktorého najskôr neznáša a potom neskonale miluje :) Napriek tomu pekný príbeh a aj herecké obsadenie.

Na HBO dávajú od 29. mája.

 

Napíšte komentár