24. 04. 2024 Juraj 10°C Dážď

Koncerty pod Balkónmi

25.11.2020 Autor: Zuzka
Termín: 15.12.2020 a ďalšie Mesto:Košice Zdroj:stránka organizátora
zapad terasa

Zdroj: kosicezapad.sk

Slovenskí špičkoví hudobní umelci zavítajú doslova do obývačiek obydlí najväčšieho košického sídliska. Po úspešných sériách projektu „Koncertov pod balkónmi“ z jari tohto roka, počas prvej vlny pandémie, sa takéto podujatie výrazne osvedčilo a chystajú ho opäť, v ešte zaujímavejšej vianočnej edícii. A keďže sa situácia veľmi nezmenila a epidemiologické opatrenia zrejme do konca roka neumožnia zorganizovať tradičné vianočné trhy, ktoré boli vo veľkom formáte už niekoľko rokov súčasťou námestia pred „Galérkou“, v mestskej časti Západ sa rozhodli znova zavítať priamo pod okná a balkóny sídliska.

Ľudia si sami odhlasujú naj lokalitu
Nebude treba obúvať zimné čižmy ani navliekať čiapky. Pohodlne sa usadiť pri oknách či na balkónoch a mať ako na podnose slávnych umelcov. 

Koncerty sa uskutočnia pre obyvateľov košického sídliska Terasa, ktorí si vo verejnom FB hlasovaní zvolili 3 najpopulárnejšie lokality:
  • 13.12. o 17:00 - Park Humenská
  • 14.12. o 17:00 - Park Petzvalova
  • 15.12. o 17:00 - Park Ružová

Potešia známe mená, slávni speváci
Defilé vianočných koncertov by malo začať na magický dátum, 13. decembra – na Luciu, kedy podľa mnohých zvykov ožívajú nadprirodzené bytosti, prichádza čaro nočných scén a začína sa odrátavať počet dní do štedrého večera. Počas 3 večerov, 13., 14. a 15. decembra,  sa na vybraných miestach predstavia hudobníci zvučných mien a veru, neostane len pri hudobných hitoch, ale aj pri milých povzbudivých slovách, historkách či vinšoch k najkrásnejším sviatkom roka. Koncerty začnú vždy o 17. hodine a popri hudbe ponúkneme obyvateľom aj zážitok v podobe svetelnej a pyromuzikálnej šou. Budú to známi speváci, muzikanti ale aj „šoumeni“ z televíznych obrazoviek.

Šou bude odvysielaná aj prostredníctvom FB, aby ani ostatní obyvatelia neboli ukrátení.

Organizátori zároveň všetkých prosia, aby dodržiavali počas koncertov dobre známe pravidlá, nezhromažďovali sa a vychutnali si vianočnú náladu z pohodlia svojich domovov.

 

 

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Martin 14.12.2020, 08:48

    No Petzvalova .. tešte sa na veľkú účasť obyvateľov z luníka 9

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár