16. 04. 2024 Dana/Danica 11°C Dážď

Emily in Paris - nový seriálový hit pre ženy na Netflixe

Autor: MS

Ak patríte k fanúšikom seriálov, alebo filmov ako Priatelia, Diabol nosí Pradu, Sex v meste a pod. určite bude vašou krvnou skupinou aj nový seriál, ktorý láme rekordy na Netflixe - Emily v Paríži /Emily in Paris/.

V časoch koronavírusu, kedy ste doma častejšie ako vonku, premiéry filmov v kinách sa odkladajú a bežné TV programy neponúkajú nič zaujímavé, prichádzajú do hry streamovacie služby ako Netflix či HBO so super novinkami.

MV5BZDQwZmQ2MzctOTE3ZC00NGM3LWEwZTYtODNiYzJhMDhiM2NkXkEyXkFqcGdeQXVyNjU1NzU3MzE. V1 SY1000 CR0015001000 AL

Zdroj: imdb.com

Emily v Paríži  - Emily in Paris 

Seriál vo svojej prevej sérii ponúka 10 epizód a podľa toho aký ošiaľ spôsobil, bude určite pokračovať aj druhou sériou. Tvorcovia stavili na osvedčené témy, ktoré fungovali v iných obľúbených seriáloch ako sú dobrí priatelia, presadzovanie sa v zamestnaní a v novom prostredí, zlá šéfka, hľadanie lásky, komplikované vzťahy a humor. Navonok okukané témy však pôsobia spoločne harmonicky a vytvárajú dokopy pohodový seriál, pri ktorom si dáte pohár vína, presuniete sa do Paríža a aj sa trochu posmejete. A samozrejme skvelé herecké obsadenie, ktoré lahodí aj oku :)

MV5BZDRjNWIyNjEtNmFhZC00MTQwLWEyZDctODkwYjM5ZDc4MWY3XkEyXkFqcGdeQXVyOTYyNjkyMDQ. V1 SY1000 CR006661000 AL

Zdroj: imdb.com

Hlavnou hrdinkou je Emily, ktorá využije novú pracovnú ponuku marketingovej manažérky v reklamnej agentúre a presťahuje sa na rok z Chicaga do Paríža. Od začiatku sa však jej predstava o Paríži, ľuďoch a práci rúca. Nemá priateľov, nerozumie po francúzky a noví kolegovia spolu so šéfkou ju neznášajú. Okrem toho v bežnom živote naráža aj na kutlúrne rozdiely /Američania vs Francúzi/, čo prináša so sebou rôzne komické situácie.

Ak máte radi pohodové seriály, tento je pre vás ako stvorený. Je to pohodová romantika, ktorú si s vami radi pozrú aj muži :)

Môžete si pozrieť len na platenej streamovacej službe Netflix - aktivovať a využívať Netflix môžete prvý mesiac zdarma a potom ho kedykoľvek deaktivovať či zas späť aktivovať.

Ukážka:

Napíšte komentár