25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

Nájdite sa 2020

27.08.2020 Autor: Danka, Foto: FB
Termín: 19.09.2020 Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora
najdite sa

Zdroj: FB Zvierací ombudsman

Po dlhšom čase sme späť s našim obľúbeným podujatím Nájdite sa! (so svojim zvieratkom z útulku). Každoročnou organizáciou podujatia Nájdite sa! chceme zpopularizovať adopciu domácich miláčikov z útulkov a nájsť tak nový domov zvieratkám, ktoré ho skutočne potrebujú! V priebehu podujatia budú mať návštevníci možnosť stretnúť sa priamo s útulkáčmi (psíkmi z útulkov), porozprávať sa s ľuďmi, ktorí sa o nich aktuálne starajú a dozvedieť sa viac o probléme nechcených zvierat, ako aj dôvodov prečo je na Slovensku zodpovednejšie zvieratko adoptovať, ako kupovať nové.

Na podujatí si budete môcť okrem stretnutia s našimi štvornohými kamarátmi užiť aj bohatý kultúrny program, stretnúť, či podporiť útulky a dozvedieť sa viac o činnosti našej iniciatívy Zvierací ombudsman. Okrem tohto tento rok na podujatí predstavíme aj dlho pripravovanú novinku, ktorej cieľom je umožniť efektívnu adopciu online - o tom však viac neskôr. 

Podrobný program podujatia budeme postupne aktualizovať. Rovnako Vás tak budeme priebežne informovať o bezpečnostných opatreniach v súvislosti so šírením ochorenia COVID-19 a prípadných organizačných zmenách.

Dátum a miesto: 19.09, Aupark - Bratislava

Napíšte komentár