30. 04. 2024 Anastázia 26°C Jasno

Rozlúčka s letom Na Palube Jednorožca

03.08.2020 Autor: Danka, Foto: FB
Termín: 30.08.2020 Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora
rozlucka

Zdroj: FB Petržalka

Príďte príjemne, užitočne a bezpečne prežiť poslednú augustovú nedeľu Na palubu jednorožca plnú zážitkov a symbolicky sa rozlúčiť s Letnými dňami Petržalky.

Na palube jednorožca je výnimočná rodinná akcia nekomerčného tipu. Pre deti a dospelých je pripravených počas dňa množstvo atraktívnych, no zároveň edukačných stanovíšť a aktivít. Exkluzívne uvidíte na jednom mieste policajné, vojenské či hasičské auto, sanitku, SHOW PROGRAM Čestnej stráže Ozbrojených síl Slovenskej republiky a na záver je pripravená NAJVÄČŠIA PENOVÁ PÁRTY NA SLOVENSKU. Tento rok sme pripravení na našu palubu, teda Na palubu jednorožca, vziať každého, kto sa rád usmieva. V s t u p  j e  v o ľ n ý !  

Deti tak prostredníctvom zážitku učíme Prvej pomoci, prevencii, bezpečnosti, ale aj mentálnym a manuálnym zručnostiam, potrebe športovať, čítať, chrániť planétu, starať sa o svoju kvetinku a mnohému inému. Na deti bude pri registrácií, na každom stanovišti (v čase od 10.00 do 14.00, alebo do vyčerpania zásob – počet hracích kariet je tento rok z bezpečnostných dôvodov limitovaný) čakať originálna hracia karta, s ktorou budú môcť absolvovať 16 atraktívnych stanovíšť rozmiestnených v hracom priestore. súťažiaciI, uvidia záchranársku techniku a tiež si užijú ukážky práce zásahových jednotiek akými sú polícia, hasiči, záchranári, kynológovia a mnohí ďalší.

Po úspešnom absolvovaní každého stanovišťa získajú deti na zadnú stranu hracej karty pečiatku s písmenom. Na deti, ktoré absolvujú všetky stanovištia, zozbierajú všetky písmená tajničky a správne ju vyplnia čaká darček od Auparku – nanuk a budú zaradení do žrebovanie o fantastické ceny: Víkendový rodinný pobyt na 2 noci v hoteli Health Spa Resort Esplanade**** s polpenziou, wifi a vstupom do Vodného a saunového sveta od spoločnosti KÚPELE PIEŠŤANY a na cestu AUTO PEUGEOT od FINAL - CD – Najväčšieho slovenského predajcu automobilov s plnou nádržou, LET BALÓNOM, VIP EXKURZIA V TV JOJ a množstvo zaujímavých cien od partnerov. Záštitu nad akciou prevzal starosta Petržalky Ján Hrčka.


O pohodlie a zábavu detí sa bude počas celého dňa starať viac ako 200 ľudí, za čo im patrí veľká vďaka. NA STANOVIŠTIACH SA PREDSTAVIA: KRAJSKÉ RIADITEĽSTVO PZ BRATISLAVA, HASIČSKÝ A ZÁCHRANNÝ ZBOR SR, SLOVENSKÝ ČERVENÝ KRÍŽ, ZÁCHRANNÁ ZDRAVOTNÁ SLUŽBA BRATISLAVA, VOJENSKÁ POLÍCIA, KULTÚRNE ZARIADENIA PETRŽALKA, MATERSKÉ CENTRUM BUDATKO, ZÁHRADNÉ CENTRUM KULLA, ECO EYE, DIVADLO LA KOMIKA, TYRŠÁK, CHAMELEON LAND, LIONS, DENDRIT KANIS, AUPARK, FINAL-CD - Najväčší slovenský predajca automobilov, ZIPPY, LIGA ZA DUŠEVNÉ ZDRAVIE, ZELENÁ PETRŽALKA, MEDZINÁRODNÝ KÁVOVÝ INŠTITÚT, ACADEMY OF COFFEE a RÁDIO VIVA.

Na PÓDIU za Auparkom o 16.00 moderátor Oliver Oswald vyžrebuje víťazov, VYSTÚPI ČESTNÁ STRÁŽ OZBROJENÝCH SÍL SR a na úplný záver celého podujatia je pripravená NAJVÄČŠIA PENOVÁ PÁRTY NA SLOVENSKU.

Akcia bola schválená Regionálnym úradom verejného zdravotníctva v Bratislave.

Napíšte komentár