26. 04. 2024 Jaroslava 16°C Skoro jasno

Ako ochrániť vašu rodinu a domácnosť v prípade straty príjmu?

Autor: MS, Foto: freepick.com, PR správa
18567

Zdroj: freepik.com

Detstvo je najkrajším obdobím ľudského života, ktorému vládne bezstarostnosť. Všetko je nové, krásne a jednoduché. Napodiv naše deti chcú rýchlo vyrásť a byť dospelí.

S vytúženou dospelosťou však prichádzajú i obavy, človek si uvedomuje zodpovednosť voči svojej rodine a spoločnosti. A keď sa stanete rodičom, vaša miera zodpovednosti sa násobí s každým dieťaťom, ktoré privediete na svet.

Každý rodič chce pre svoje dieťa to najlepšie, chce mu zabezpečiť šťastný život a bezpečný domov. Základom je byť pripravený na všetko! Aj keď nikto z nás nechce myslieť negatívne a ako sa ľudovo vraví „maľovať čerta na stenu“, život nám často prináša rôzne, nie vždy príjemné, prekvapenia a situácie.

Uzavretie životného poistenia je rozhodnutie, ktoré pomôže ochrániť vašu rodinu a domácnosť v prípade straty príjmu. Bežná chrípka nie je problém, ale ak nedajbože zostanete bez príjmu pol roka kvôli úrazu alebo chorobe, finančná stabilita vašej rodiny môže byť vážne ohrozená. Preto je dobré, v prípade ťažkostí, mať po ruke spoľahlivého partnera. Tým partnerom je Wüstenrot poisťovňa so životným poistením W-komplex.

W-komplex je cenovo výhodné poistenie, ktoré sa prispôsobí vašim individuálnym potrebám a je plnohodnotným produktom pre zabezpečenie úveru. Poistenie kryje až 19 poistných rizík.

Úmrtie

Poistenie v prípade úmrtia poskytne ochranu pre pozostalých. Na výber je poistenie s konštantnou alebo klesajúcou poistnou sumou. Poistné krytie pre dieťa pokračuje vďaka poisteniu oslobodenia od platenia poistného.

Kritické choroby

Kritické choroby pri poistení W-komplex sú členené na srdcovocievne, onkologické, neurologické a ostatné, sami si vyberiete preferované poistenie. Rakovina je krytá už v počiatočnom štádiu.

Invalidita

V prípade poistnej udalosti môže byť poistná suma vyplatená jednorazovo alebo je vyplácaná mesačná renta. Samozrejmosťou je aj oslobodenie od platenia poistného.

Úraz

Úraz často znamená výpadok príjmu a ohrozenie rodinných financií. Vďaka poisteniu W-komplex máte istú ochranu v prípade trvalých následkov úrazu, ale aj v prípade úmrtia spôsobeného úrazom. Poistenie denných dávok vám zase zabezpečí príjem počas liečenia úrazu a počas pracovnej neschopnosti.

Chirurgický zákrok

Poistné plnenie vzniká, ak je potrebný chirurgický zákrok pri chorobe alebo úraze.

Poistenie W-komplex prináša plno výhod a atraktívnych bonusov, ako zľavu z poistného až do výšky 25%, celoročné cestovné poistenie zdarma a tiež zdravotné asistenčné služby. Všetky poistenia si môžete dojednať v jednej zmluve a poistnú ochranu prispôsobíte vašim individuálnym potrebám. Ak poistíte seba, navyše získate poistné krytie aj pre vaše deti ako bonus.

A viete, čo je na ňom najlepšie? Že si ho môžete uzavrieť aj na diaľku.

Ak chcete žiť s ľahkosťou a bez obáv, neváhajte, kliknite sem: https://www.wuestenrot.sk/produkty/zivotne-poistenie/w-komplex

Napíšte komentár