29. 04. 2024 Lea 25°C Skoro jasno

Hrdinské ukončenie leta s POP akadémiou

03.07.2020 Autor: Danka, Foto: FB
Termín: 22.08.2020 a ďalšie Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora
ukoncenie

Zdroj: FB POP Akadémia - Pokora Odvaha Pokoj

Leto ukončíme parádnym nebojácnym stanovaním v historických stanoch v lese počas #HrdinskeUkoncenieLeta 2020. Už minulý rok sme našli miesto v našom hlavnom meste Bratislava na Kamzíku, z ktorého je vidieť na hviezdy. Ďakujeme za znovu raz úžasnú spoluprácu s Mestské lesy v Bratislave a za povolenie stanovať na Kamzíku na mieste na to vhodnom. Veľmi si vážime, že môžme #Deti vrátiť na stromy a do prírody, a umožniť im zažiť nezabudnuteľné zážitky spolu s rodičmi. Stanovanie nie je možné bez doprovodu rodiča alebo inej dospelej, za dieťa zodpovednej osoby. Našou úlohou je deťom niečo ako vrátiť rodičov a rodičom späť do náručia ich deti. Náš rodičovský čas je to najdrahšie čo môžme našim deťom venovať.

A ten čas Vám počas každého dňa obohatíme krásnym a ako ste už u nás zvyknutý bohatým programom a vďaka spolupráci s Šermiarsko-divadelná spoločnosť ARGYLL, ktorá nám zapožičala historické stany navyše, aby sme ich mali pre vás dosť, sa nás aj tento rok zmestí celá kopa dobrých ľudí pod tie hviezdy.
Akcia je bez stravy (ohnisko je zabezpečené a aj elektrina), je potrebné si priniesť to na čom a v čom budete spať počas noci. Maximálna možná kapacita na jeden stan je 8 ľudí spolu. Voda na čistenie a toaleta je zabezpečená. Rovnako tak aj dezinfekcia.

A neprezradíme Vám kde sa stanuje. V táborovom mestečku sa totižto skrýva náš poklad a k táboru budú viesť dve cesty a to od Železnej studničky smerom na Kamzík, a pre tých ktorým zdravíčko nedovolí zdolávať úskalia lesa máme pripravenú cestu priamo na Kamzíku. Cieľ, teda tábor a poklad, nájdete vďaka indíciám na stromoch a vylúštením tajničky prídete na to o aký poklad ide a čo to teda nájdete v tom našom tábore. S veľkou radosťou vás celý tím POP akademia pozýva na jednu z najväčších zázračností akú môžte v Bratislave zažiť, a tou je stanovanie v historických stanoch na Kamzíku.
Poďte s nami čaro krásne ukončiť leto so šťastím v srdci i s tým našim #POP#PokoraOdvahaPokoj.

Program v skratke:
Historicke stanovanie s kráľovskou rodinou na Kamzíku v Bratislave
21. augusta a 22. augusta 2020
Od 15.00 hľadanie pokladu - tajná trasa číslo
1.: od Železnej studničky smerom na Kamzík (nie po ceste, skratkou cez les cca pól hodinka chôdze) alebo tajná trasa číslo
2.: priamo na Kamzíku.

Poklad v historickom tábore a najväčšie plyšové srdce v celom šírom svete vyskladané zo zbierky Plyšáky pre zázračné deti
Bohatý večerný program a samozrejme čarovná rozprávka na dobrú noc.
Ukončenie stanovania nasledujúci deň o 11:00.

Počet návštevníkov pre nočné prespanie je z kapacitných dôvodov historických stanov obmedzený. Nutnosť rezervácie a platby vopred. Info popakademia@gmail.com. Veková kategória detí pre stanovanie je vhodná od 3 rokov. Jednotná cena 10,- EUR osoba za jednu noc. Je možné kúpiť miesta na prespanie počas oboch nocí. Vtedy o 11:00 nemusia návštevníci opustiť historické stany ale za veci uložené v nich zodpovedajú oni. Areál nášho historického stanovania je oplotený. Nie je možné stanovať so zvieratkom, ďakujeme za pochopenie. Vstup do historického tábora počas dňa bez možnosti prespania je možný kúpou modrého srdiečka #NaModro#SoStastimVsrdci za dobrovoľný príspevok na mieste. 

Napíšte komentár