23. 04. 2024 Vojtech 15°C Zamračené

Vysnívaj si Slovensko a vyhraj skvelé ceny!

Autor: Claudinka, Foto: vysnivajsislovensko.sk, PR správa
vysnivajsislovensko 4

Zdroj: vysnivajsislovensko.sk

Aj vy vymýšľate každý deň, čo so svojimi deťmi doma robiť, ako sa im venovať, do čoho ich zapojiť? Ak rady kreslia, tvoria, prípadne už aj píšu príbehy, zapojte sa s nimi do súťaže Vysnívaj si Slovensko a dajte im šancu vyhrať jednu zo skvelých cien.

Súťaž je určená pre deti vo veku 0 – 25 rokov, ktoré sú momentálne kvôli opatreniam z dôvodu koronavírusu už pár mesiacov doma.  Vytvorená bola preto, aby sa deti mohli zamerať na pekné veci, ktoré na ne čakajú. Cieľom súťaže je priniesť silné pozitívne posolstvá a poukázať na to, že naša krajina tu ostane aj po víruse a záleží len na nás, ako bude vyzerať. Deti môžu na stránku vysnivajsislovensko.sk nahrávať svoje kresbičky, príbehy, rozprávky, alebo eseje a popustiť uzdu svojej fantázii. Môžu si vysnívať to, na čo sa po skončení tejto situácie najviac tešia, či už to bude stretnutie so starými rodičmi, kamarátmi, spolužiakmi, alebo cesta na dovolenku, k moru, či návšteva kina, divadla alebo športového podujatia. Okrem toho môžu svojimi dielami vyjadriť aj poďakovanie tým hrdinom dnešných dní, vďaka ktorým naša krajina funguje aj v krízových časoch tak, aby sme sa cítili dobre a v bezpečí.

Generálnym partnerom súťaže je spoločnosť BILLA, ktorá má taktiež svojich hrdinov v prvej línii. „Na našich predajniach je viac ako 4 000 predavačov a predavačiek, ktorých prácu si nesmierne vážime. Potešíme sa, ak si deti vo svojich výtvoroch spomenú aj na nich a vykreslia ich na obrázku alebo v príbehu,“ hovorí Jana Gregorovičová zo spoločnosti BILLA. Tá spolu s ďalšími partnermi pre deti pripravila množstvo úžasných cien ako napríklad tablety, stavebnice Lego, balíky kníh či elektronické čítačky. Všetky príspevky od detí budú zaradené do žrebovania a zároveň budú tie najkrajšie a najoriginálnejšie ocenené v špeciálnej kategórii.

vysnivajsislovensko 1

Zdroj: vysnivajsislovensko.sk

vysnivajsislovensko 2

Zdroj: vysnivajsislovensko.sk

vysnivajsislovensko 3

Zdroj: vysnivajsislovensko.sk

Napíšte komentár