28. 03. 2024 Soňa 18°C Oblačno

Bachledka v zime

Autor: Zuzka, Foto: bachledka.sk
Adresa:Bachledova dolina Telefón:+421 911 977 455 E-mail:info@bachledka.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Bachledka ponúka množstvo vyžitia nielen v lete, ale aj najmä v zime.  

SKI Bachledova dolina

Lyžiarske stredisko Bachledka Ski&Sun ponúka návštevníkom až 8,5 km zjazdoviek všetkých typov náročností. Na svoje si prídu milovníci upraveného manchesteru, ale aj tí, ktorých láka „freeride“. 
Na hrebeň a do Bachledka detského areálu sa vyveziete 10-miestnou kabínovou lanovkou Gondola Bachledka, iba za 6 minút. Zdatnejší lyžiari môžu využiť aj 4-sedačkovú lanovku Jezersko a ďalších 6 lyžiarskych vlekov, ktoré zaručia lyžovačku v troch navzájom prepojených dolinách.

Gorgyho lyžiarska škola

Škola je súčasťou nového areálu Bachledka detský svet. Či ste malí alebo veľkí, v Gorgyho lyžiarskej škole naučíme lyžovať každého z Vás. Rozprávkový lyžiarsky areál sa nachádza na zjazdovke Hrebeň, napravo od vrcholovej stanice Gondoly Bachledka. Súčasťou bezpečne ohradeného ski areálu sú 2 dopravníkové pasy,  rôzne rozprávkové postavičky a prekážky, ktoré premenia učenie sa na hru. Vybrať si môžete medzi skupinovými hodinami lyžiarskej škôlky alebo efektívnou individuálnou výučbou. Gorgyho lyžiarska škola premení pre Vaše deti i obyčajné lyžovanie sa na rozprávkové dobrodružstvo.

bachledka3

Zdroj: bachledka.sk

Klzisko

Upravené osvetlené klzisko nájdete v Jezersku vedľa Penziónu SKI Jezersko. Zábavu na ľade si môžete užiť počas dňa i večer po lyžovačke. Ak ste si zabudli korčule nezúfajte, môžete si ich požičať priamov penzióne. Klzisko je k dispozícii denne od 10:00 do 22:00 a vstup naň je zdarma.

Cenník požičania korčúľ:

  • Dospelý:  2.00€/hod.
  • Dieťa do 12 r.:  1.50€/hod.

bacheldka5

Zdroj: bachledka.sk

Snowcamp

Chcete si užiť poriadnu lyžovačku v troch dolinách, ale Vaše deti už nevládzu lyžovať? Máme tu pre Vás, ale hlavne pre Vaše deti, nový Snowcamp, kde sa vyhrajú do sýtosti. Pripravený je aj priestor na oddych, kde sa zohrejú teplým čajom. Užijú si zábavu v podobe minikolotoča, vyskúšajú si snowtubing, či môžu sa sánkovať na minisankárskej dráhe. 

bachledka4

Zdroj: bachledka.sk

Chodník korunami stromov

Top atrakciou je Chodník korunami stromov, na ktorý sa v zime dostanete iba novou kabínovou lanovkou z Bachledovej dolinyChodník je dlhý 1234 m a závere Vás čaká špirálovitá 32 metrov vysoká vyhliadková veža s adrenalínovou sieťou. Naskytne sa Vám dychberúci výhľad. Pre malých návštevníkov sú pripravené dve detské ihriská, rôzne úlohy a aktivity, ktoré spríjemnia prechádzku v korunách. Chodník je v celej dĺžke bezbariérový a bude tak zaujímavým cieľom doslova pre všetkých turistov.

bachledka1

Zdroj: bachledka.sk

Sánkárska trať

Milovníci adrenalínu môžu v Bachledke využiť novú sánkarskú trať, ktorá je dlhá približne 2,5 km a ponúka zábavnú jazdu zasneženou krajinou. Sánky si je možné požičať v požičovni lyží, ale použiť môžete aj vlastné sane. Tým najodvážnejší z Vás si prídu na svoje v podobe snowraftingu, čiže jazdy raftom  v upravenom snežnom kanáli v dĺžke až 800 m. Naspäť  sa vyveziete snežným skútrom. 

Zimný náučný chodník

Vyberte sa spoločne s celou rodinou za úžasnými zvieratkami do lesa. Hľadajte ich pozorne, skrývajú sa medzi výstupom z lanovky smerom k vyhliadkovej veži. Na jednotlivých stanovištiach sa dozviete veľa zaujímavých informácií o ich lesnom živote. Náučné tabule o zvieratkách sú rozmiestnené popri zjazdovke Hrebeň počas celého roka.Atrakcia je voľne prístupná.

bachledka 6

Zdroj: bachledka.sk

Detský kútik Panorama

Ak už začne byť Vašim drobcom na snehu chladno, vezmite ich do detského kútika inšpirovaného prírodou v reštaurácii Panorama. Zabavia sa pri rôznych hrách pre chlapcov i dievčatá rôzneho veku. Kútik je celý deň bezplatne prístupný návštevníkom reštaurácie.

Detsky kutik PANO 2 min scaled

Zdroj: bachledka.sk

Aktuálny cenník a info TU >>

Napíšte komentár