19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Februárové vychytávky mamičiek sdetmi.com

Autor: Maria Bodnarova, Foto: Stránky jednotlivých produktov, Sponzorovaný obsah

81536108 10216063318432446 506991052154994688 nFebruár je za nami a my máme pre vás pripravený ďalší článok s tipmi redaktoriek našej  sdetmi.com partičky :).  Máte aj vy nejakú svoju osobnú vychytávku? :)


Ňuňu od Malého gazdu

ResizedImage700528 nunu3

Zdroj: Maly Gazda

Nájsť dnes na trhu poctivé a kvalitné potraviny, to dá fušku a o to väčšia je radosť, ak niečo také objavím. Naposledy ma milo prekvapila firma Malý gazda a ich "čisté" mliečne výrobky, ktoré pomaličky zrejú v skle. Ochutnali sme všetky :) a najviac sme si obľúbili Ňuňu smotanový jogurt s ovocným pyré. Bez akýchkoľvek umelých konzervantov, prídavných látok, žiadne karmíny, či stabilizátory. Naopak obsahujú bifidobakterie a až 60 % podielu ovocia. Navyše sú v ekologickom sklenenom obale. V ponuke dokonca aj bezlaktozová varianta a tým si nás Malý gazda nadobro získal :). Je symbolom všetkého dobrého, chutného a poctivého, ktoré chcem svojim deťom  dať.

button toto chcem


Vyfarbovací vankúš JOHANKA + fixky

johanka

Zdroj: sadroveodliatky.sk

Vankúš JOHANKA som si zadovážila počas tehotenstva ako tehotenský vankúš na spanie a relax. Po pôrode som ho zase používala ako kojenecký vankúš. Teraz, keď je dcérka väčšia som vankúšik Johanka kúpila aj jej. Pre ňu som však vybrala novinku a to vankúšik s vyfarbovacím poťahom. K vankúšiku Vám pribalia aj fixky na textil.  Vankúš má antialergickú výplň a návlek so 100 % bavlny. Údržba je jednoduchá, vyperiem na 30 st. Skvelý darček pre malého oslávenca vankúšik je milý a prakticky so širokým využitím pre deti aj dospelákov, pre radosť aj pohodlie. 

button toto chcem


PIJO BIO

87887773 199077138136028 149767515361247232 n

Zdroj: sdetmi.com

Pripravovala som oslavu pre nášho 4 ročného drobca s kamarátmi. Rozmýšľala som, čo im prirpaviť na
pitie. Syn pije iba čistú vodu, chcela som aby mal trošku zmenu. Hľadala som sirupy, ktoré by boli 100% a
bez konzervačných látok pre tých našich malých návštevníkov:) Kamarátka mi odporučila Bio šťavy,
sirupy a čaje - PijoBio. Všetky sú 100% ovocné a neobsahujú žiaden pridaný cukor, farbivá ani konzervačné látky. Na výber je veľa príchutí, takže na svoje si príde každý. Všetky boli naozaj vynikajúce ale víťaz môže byť iba jeden – a za nás to bol jednoznačne malinový sirup.

button toto chcem


Soda Stream Crystal

ResizedImage700306 soda9

Zdroj: sodastream.sk

Naša rodina sa nevie vzdať bublinkovej vody, ľahšie dodržíme pitný režim ak sú vo vode bublinky. Zároveň sa snažíme byť maximálne ekologickí. Urobili sme preto kompromis medzi pitím vody z vodovodu a vláčením množstva plastových fliaš z obchodu. A náš  kompromis sa volá SODASTREAM CRYSTAL. Voľba padla na dizajnový kúsok so sklenenou fľašou a kovovým držiakom. Bombička vydrží ozaj dlho (60-80 l) podľa sily bubliniek, ktoré si môžeme sami regulovať. Absolútne TOP je to, že pracuje na mechanickom princípe, žiadne baterky a žiadna spotreba elektrickej energie! Maximálna spokojnosť!

button toto chcem


Orava Airy teplovzdušná fritéza

Banner airy

Zdroj: orava.eu

U nás doma milujeme dochrumkava prepečené kuriatko, hranolčeky a vyprážaný syr. Viem, zdanlivo totálne nezdravé jedlá, ale vďaka teplovzdušnej fritéze Orava Airy som s prepáleným kvapkajúcim olejom raz a navzdy vybabrala. :) Namiesto neho totiž vo fritéze cirkuluje horúci vzduch, ktorý pripraví chrumkavé delikatesy bez jedinej kvapky oleja. Jednoducho vložím do 2,5-litrového koša suroviny na vyprážanie, pečenie, či fritovanie, nastavím čas a želanú teplotu a rýchlu večeru či obed mám na stole za chvíľku. 

button toto chcem


Detské mlieko babylove od 1 roka

20200226 100621

Zdroj: sdetmi.com

Pokračujúce mlieko vhodné pre deti od jedného roka používam aj ako mliečny nápoj medzi jedlami. Cena je oproti ostatným mliekam veľmi priaznivá, malej chutí, tak ho rada kupujem opakovane. Chuťovo mne veľmi nevonia, ale to ani iné jedlá pre deti, ktoré som vyskúšala :) 

button toto chcem


Film Sviňa

Screenshot 2020 02 21 Svia 2020 HD trailer YouTube2

Zdroj: YouTube

Vypredané a ticho v sále od začiatku až do konca. To je v krátkosti atmosféra filmu, ktorý sa až príliš dotýka obrazu dnešnej reality na Slovensku. Mafia napojené na politické špičky, prehnitý systém, ktorý dovoľuje zneužívať maloleté pre zábavku najmocnejších, osud odvážneho mladého investigatívneho reportéra, ktorý zaplatí vlastným životom za odhaľovanie pravdy. Film si rozhodne pozrite a čakajte aj zimomriavky.

button toto chcem


Preventan

87799460 1103033043372713 4540331450406273024 n

Zdroj: Instagram @preventan.cz

Počas zúriacej chrípkovej sezóny a aktuálne aj v dobe koronavírusu dopĺňam deťom i sebe vitamíny nielen prostredníctvom ovocia a zeleniny, ale tiež formou výživových doplnkov. Dlhoročným skúšaním sa nám najviac osvedčil Preventan®. Vďaka jedinečnej zmesi biologicky aktívnych látokProteQuine® (aminokyseliny, oligopeptidy a nukleotidy) v kombinácii s vitamínom C pomáha aktivovať na maximum obranný imunitný systém organizmu a prispieva k zníženiu miery vyčerpania a únavy aj počas náročných zimných mesiacov.

button toto chcem


Bežkovanie

20200226 101810

Zdroj: sdetmi.com

Vždy sa mi tento druh športu páčil. Človek nestojí v rade na lanovku, neplatí žiadne Skipasy, len sa zapne a fičí prázdnou krajinou a vetrá si hlavu aj myšlienky. Keďže naše detí sú už väčšie a bežkujú aj naši kamaráti, nakúpili sme bežky pre celú rodinu a od tejto zimy bežkujeme. Snehu by mohlo byť trochu viac, ale bežkovanie si užívame. Napodiv deťom to ide ešte lepšie ako nám :). Ak vás tiež nebavia preplnené zjazdovky a drahé ceny skipasov, vyskúšajte aj vy :)


BONUS: Tip na domáci odličovač 

odlicovac

Zdroj: sdetmi.com

Tiež to poznáte keď sa vám nečakane minie odličovač a nemáte už druhý po ruke? Nevadí, tento domáci odličovač máte hneď hotový a prísady máte väčšinou doma:) 

Prísady:

  • 100 ml prevarenej vody (môžete použiť aj bylinkový čaj - napr. fenyklový čaj, nechtíkový alebo kamilkový čaj alebo ružovú vodu - ja osobne používam ružovú vodu)
  • 100 ml rastlinného oleja ( môžete použiť olivový olej, argánový olej, mandľový olej, marhuľový olej, kokosový olej - aký máte k dispozícií. Ja osobne použivam 50 ml olivového oleja a 50 ml argánového oleja).

Postup: Všetky prísady dáme do fľaštičky a dobre pretrepeme. Uchovávame na tmavom mieste, a pred použitím pretrepeme a dáme na navlhčený tampón a aplikujeme na tvár. 


Sponzorovaný obsah - v tomto článku sú umiestňované produkty. Všetky práva vyhradené. Akékoľvek kopírovanie článku alebo jeho časti je povolené výhradne so súhlasom redakcie.

Napíšte komentár