20. 04. 2024 Marcel 13°C Občasný dážď

Detský workshop s čítaním: Nezábudka a Divozel

02.02.2020 Autor: Danka, Foto: FB
Termín: 08.02.2020 Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora
nezabudka

Zdroj: FB Kupodivu

Poďte sa spolu s Nezábudkou, Divozelom a vašimi deťmi vydať na zaujímavú cestu poznávania a inšpirujte sa aj vy. Zmeňme konzumné nastavenie a zapojme do nového spôsobu života nás i našich potomkov.

V rámci workshopu spojeného s čítaním z knihy Nezábudka a Divozel sa deti naučia niečo o tom, prečo recyklujeme, čo sa deje s odpadom, dozvedia sa, ako aj oni môžu pomôcť, zapoja sa do rôznych projektov.

Workshop je vhodný pre deti vo veku 5 až 9 rokov.
Lucia Grejtáková kreslí a maľuje od detstva, má pestrú tvorbu, no akvarelovým ilustráciám sa začala venovať asi aj vďaka čítaniu rozprávok svojmu synkovi. Spolupracuje s vydavateľstvami aj autormi. Ilustrovala prvý diel knihy Nezábudka a Divozel. Opäť si s chuťou sadla k papierom s nachystanými akvarelovými farbami, aby deťom obohatila čítanie príbehov Nezábudky a Divozela v druhom diele.  

V priestoroch Kupodivu si môžete pozrieť ukážku z jej tvorby - akvarelové maľby na plátne a ilustrácie na akvarelovom papieri. Niektoré z vystavených obrázkov sú ilustráciami pre detské knihy, ktoré sú taktiež súčasťou výstavy. Okrem toho aj maľovánky, či iné výrobky z ilustrátorskej dielne. Výstava je predajná.

Jej tvorba je pozvánkou do farebného sveta nielen pre malých, ale aj pre tých väčších, dospelákov.

Dátum: 8.2.2020 sobota 16.00 hod. 
Miesto: Kupodivu, Žilinská 2, 811 06 Bratislava
(suterénny priestor v budove RestArt - vchod je medzi potravinami Delia a reštauráciou Veda Vegetarian & Vegan)
Vstup: dobrovoľný príspevok (odporúčame 3€ - 6€ / osoba)

Napíšte komentár