26. 04. 2024 Jaroslava 16°C Skoro jasno

Divadlo Bublín

23.01.2020 Autor: Danka, Foto: FB
Termín: 15.02.2020 Mesto:Ivanka pri Dunaji Zdroj:stránka organizátora
bubliny

Zdroj: FB PRVÉ Divadlo Mydlových Bublín

Unikátne divadlo obrovských mydlových bublín! Je jedným z najzábavnejších a najneobyčajných predstavení, pretože jeho hlavnými hrdinami sú bubliny.

Spomínate si, na Bublinku a Majstra Škodlivého, ktorí nám na inspirácke 5. narodeniny prišli ukázať bublinové čáry-máry? Tak teraz prídu znova, no s celým svojím príbehom v nádhernom bublinovom predstavení

Obyvatelia čarovnej krajiny Bubliland a žiaci špecálnej ,,Bubli-Bubli" školy Mydlinka a Bublík postupne prenikajú do tajomstiev vemi zaujímavej vedy - Mágie skrotenia mydlových bublín. Na to, aby získali recept mydlovej bubliny šťastia, sa musia stretnúť s magistrom škodlivého bublinafukovania a premeniť všetky jeho hanlivé, dráždivé a zlomyseľné bubliny na ,,smiešlivé". Mydlinka a Bublík to ale samozrejme nemôžu zvládnuť sami! A preto je tu geniálny profesor Bubli - mágie Zázračný, ktorý ich po celý čas sleduje cez mydlo - skype a pomáha riešiť zložité úlohy. Zázračná víla zasa všetkých poteší svojím čarovným bublinovým dažďom.

Príďte sa s celou rodinou vrátiť do sveta detí a zažite nefalšovanú bublinovú radosť. A možno sa na konci predstavenia aj vaše dieťa ocitne vo vnútri mydlovej bubliny.

Predstavenie trvá 1 hodinu.

Dátum: 15.2.2020
Miesto: Park oddychu Inspiro, Nádražná 36, Ivanka pri Dunaji
Vstupné: 7 eur (bez miestenky)
vstupenky zakúpite v kaviarni INSPIRO alebo na predpredaj.sk.

Napíšte komentár