24. 04. 2024 Juraj 10°C Dážď

Anjelský deň

28.11.2019 Autor: Petula , Foto: kosnr.sk
Termín: 13.12.2019 Mesto:Nitra Čas:14.00 - 19.00 hod Zdroj:stránka organizátora

anjel

Pozývame vás na návštevu KOS v Nitre nadýchať sa vianočnej atmosféry a pohody

Aj  vy rozmýšľate ako  pripraviť doma originálne, pohodové a jedinečné Vianoce?

Predvianočná nálada, ponuka a prezentácie  originálnych ručne vyrobených vianočných ozdôb a darčekov, zlosovanie súťaže Môj anjel, vianočné melódie a  dobrá nálada vás čaká v Krajskom osvetovom stredisku v Nitre na Fatranskej ulici č. 3, už 13. decembra /piatok/ od 14. 00 do 19. 00.

Pozývame vás všetkých, na III. ročník Anjelského dňa, popoludnia pohody, radosti a úsmevov.  Príďte sa k nám potešiť, inšpirovať a zakúpiť si originálne ručne vytvorené darčeky, vianočné ozdoby a iné malé milé prekvapenia  od ľudových remeselníkov a amatérskych výtvarníkov.

Obdarujte seba a svojich blízkych niečím jedinečným. Z bohatej ponuky  vyberáme: ukážky z paličkovania, výrobky z plstenia, háčkovania, drôtovania, servítkovej  techniky, korálikovania, nebudú chýbať ani adventné vence, zvončeky a košíky z pedigu, textilné hračky, prírodné mydielka, výrobky z papiera, šperky, ručne maľované hodvábne šatky, drobnosti zo skla, slamené a šúpolové ozdoby, keramika a mnoho iného. 

Neprehliadnite ani súťaž Môj anjel. Prineste vlastnoručne vyrobeného anjela, ktorým  ozdobíme stromček.  Zapojíte sa tak do zlosovania o zaujímavé ceny od KOS v Nitre. Tak neváhajte, čakáme na vaše originálne anjelské ozdoby už od pondelka 9. decembra  v čase od 9. 00  do 15. 00. Zlosovanie sa uskutoční 13. decembra o 17. 00 hod. vo výstavnej sále. 

Súčasťou podujatia bude i výstava diel s anjelskou tematikou, pod názvom Vieme, že sú... od Aleny Rábekovej  a ďalších neprofesionálnych výtvarníkov.

Napíšte komentár