27. 04. 2024 Jaroslav 20°C Polooblačno

10. Lampiónový sprievod Bernolákovom - ZRUŠENÝ

12.09.2019 Autor: Danka, Foto: FB
Termín: 05.10.2019 Mesto:Bernolákovo Zdroj:stránka organizátora
sprievod

Zdroj: FB Bernolákovčan

Sprievod je ZRUŠENÝ!!!!

Dňa 5.10. sa uskutoční v obci Bernolákovo už 10. ročník Lampiónového sprievodu obcou Bernolákovo ktorého témou bude 10.jubilejný ročník Lampiónového sprievodu.


Tradične je pripravený bohatý program pre deti ale aj pre dospelákov v téme rekordov.... napr. si spočítame koľko lampiónov bude v sprievode a tým spravíme rekord v čo najväčšom počte lampiónov v sprievode Bernolákovom.

Podujatie sa začína o 15.00 na priestranstve na Mostovej ulici kde budú pre deti pripravené zábavné súťaže, fotosteny a iné zábavičky ktoré ako každý rok prezradíme až na mieste . 

Program na pódium :

  • 15.00 hod. Otvorenie Lampiónového sprievodu
  • 15.05 hod. Vystúpenie "Niagara"
  • 15.30 hod. Vystúpenie MIA
  • 16.30 hod. Rekordy Bernolákova
  • 17.30 hod. Vyhodnotenie sútaží "Rekordov"
  • 18.00 hod. odštartovanie Lampiónového sprievodu

Lampiónový sprievod začne o 18.00. Sprievod prejde hneď na začiatku " Rekordnov bránov " kde budeme rátať všetky lampióny v sprievode a následne spolu s CAMPANA BATUCADA vybubnujeme celý sprievod a ukončený bude veľkým prekvapením !!!

Všetky deti a dospeláci ktorý prídu v dress code " akomkoľvek strašidelnom kostýme " budú zaradený na začiatok sprievodu !!!  Zabezpečený je aj predaj lampiónov a doplnkového sortimentu vrátane masiek.

Občerstvenie už tradične, " bufetová hostina ". . . skvelá cigánska, detský punč a pre dospelých na zahriatie varené vínečko a kopec iného .... Tento rok bude náš lampiónový asámbel ponúkať kvalitnú kávičku, ktorej výťažok bude použitý na lampiónový sprievod.

Deti sa môžu zúčastniť lampiónového sprievodu iba za dozoru rodičov.

Tešíme sa na Vás a Tešíme sa na všetky dietky v kostýmoch !!!

Napíšte komentár