29. 03. 2024 Miroslav 23°C Skoro jasno

Mareena festival 2019

22.08.2019 Autor: Danka, Foto: FB
Termín: 07.09.2019 Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora
mareena

Zdroj: FB Mareena

Svet na jednom mieste? Je to vôbec možné? 
Príďte sa predsvedčiť o tom, že Keňa, Afganistan, Filipíny, Irán, Slovensko aj India dokážu vytvoriť skvelú atmosféru spolu na jednom mieste – v Mareene na Jakubáku. 

Pozývame vás na multižánrový festival plný chutí, kultúr a hudby tvorený spolu s cudzincami žijúcimi na Slovensku, ktorý premieša tradície, lokálne a cudzinecké prvky aj pocity do neskorého letného dňa plného pestrých aktivít a zaujímavých stretnutí. Na Mareena festivale uvidíte, ochutnáte a zažijete rozmanitosť, ale aj fúziu slovenských a zahraničných kultúr. Na čo sa tešiť? Všetko, vďaka čomu Mareenu poznáte, a ešte omnoho viac! 

Pri popíjaní exotických drinkov či s tanierom skvelého indického, afrického alebo afgánskeho jedla v ruke si budete môcť pozrieť koncerty známych slovenských kapiel, ale sa aj zavlniť do rytmu horúcej Afriky, zasmiať sa na stereotypoch so stand-up comedy, zahaliť si telo do tradičných umení z blízkeho východu alebo Číny, prezrieť si výstavu fotografií spájajúcich tradície Slovenska a zahraničia, vypočuť si diskusiu na tému migrácie a integrácie alebo zažiť ďalšie exotické kúty sveta na jednom mieste vo forme jedla, nápojov či umenia.

Ak neodoláte prekvapeniam, povedzte definitívne áno tejto pozvánke. Naša kampaň #plnézuby ich pre vás na festivale bude mať hneď niekoľko.

Dátum: 7.09.2019
Miesto: Mareena, Lazaretská 32, Bratislava

Napíšte komentár